Søg
Close this search box.

Hotel Complejo La Santa María er beliggende centralt i det populære badeferie-område, Cala Millor, centralt på Mallorcas østkyst.

Hotellet er udstyret med alle tænkelige faciliteter, så rammerne for en perfekt ferie er på plads. Særligt børnefamilier med de helt små er garanteret god valuta for pengene på Hotel Complejo La Santa María, der byder på både underholdningsteam og desuden nabo til den enorme legeplads, Fantasy Parc.

Cala Millor er kendt og elsket for den lange, brede sandstrand, det familievenlige miljø og plads til alle aldre.

Find værelser på Hotel Complejo La Santa María

Hotel Complejo La Santa María er et 3-stjernet hotel, beliggende i gågadezonen i Cala Millor, 100 m fra stranden i dette smukke mallorcinske feriekompleks.

Nyd solen med en dukkert i den udendørs swimmingpool eller en omgang tennis på hotellets egen bane med hårdt underlag (tillægsgebyr). Bagefter kan du slappe af i haven eller baren, før du nyder den gode underholdning. Hotellet byder på faciliteter såsom sauna og indendørs swimmingpool og giver dig mulighed for at slappe af i ferien.

Det lokale feriested på øens østkyst er kendt for sit krystalklare vand og fine, hvide strand. Sidst på ​​dagen kan du nyde nattelivet, som du finder lige ved hotellet.

Dette sæsonhotel er åbent fra april til oktober.

Du bydes hjerteligt velkommen på Hotel Complejo La Santa María

Cala Millor hoteller og aktiviteter

Cala Bona hoteller og aktiviteter

Cala Ratjada hoteller og aktiviteter

Cala d’Or Mallorca hoteller og aktiviteter

Sa Coma hoteller og aktiviteter

s’Illotr hoteller og aktiviteter

Porto Cristo hoteller og aktiviteter

Portocolom hoteller og aktiviteter

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *