Tager du rundt på Mallorca og besøger de mange kirker på øen, vil du hurtigt opdage, hvordan kirkerne står i stor kontrast til resten af byernes arkitektur og form.

I middelalderen, var kirken det centrale omdrejningspunkt for indbyggerne og kirken blev bygget enten i centrum af byen, eller på en høj, så den var nærmere gud.

Den flotte sognekirke i hjertet af den lille by, Mancor de la Vall, er bestemt også et besøg værd. Kirken her er blevet et symbol på Mancor de la Valls uafhængighed som sogn, selv om den blev færdigbygget godt 100 år før byens egentlige uafhængighed i 1925.

Kirken er blevet kendt under navnet, Parroquia Joan Baptista de Mancor.

Som i så mange andre små landsbysamfund rundt omkring på Mallorca, spiller kirken en særlig rolle for byens historie og indbyggere. Flere gange årligt fejres skytshelgener i Mancor de la Vall og sognekirken, lægger scene til startskuddet for hver byfest.

©2018 Mallorca Oplevelser | Rejse til Mallorca, billigste flybilletter til Palma, hotel på Mallorcas, destinationer, seværdigheder, aktiviteter, markeder sport og oplevelser

 

Webdesign af Acces Digital - Professionelle hjemmesider

Log in with your credentials

Forgot your details?