Søg
Close this search box.

Esglesia de Lloseta

Lloseta kirke med bjerge i baggrunden, på øen Mallorca.

Llosetas sognekirke står med sit høje tårn i centrum af landsbyen

Den første kirke i byen, blev bygget allerede i det 13. århundrede omkring år 1283, umiddelbart efter erobringen af øen.

I 1578 fik Lloseta sit eget bynavn, hvilket betød at man kunne starte konstruktionen af en større kirke, som stod færdig i 1582.

Som og lokalsamfundet udviklede sig og Lloseta blev et mere industrielt område, voksede menigheden ligeledes. I 1760, valgte man således at opføre en ny kirkebygning ved siden af den eksisterende.

I 1814, blev Lloseta delt med Binissalem, hvorefter man indledte arbejdet på endnu en ny og større sognekirke, som stod færdig omkring år 1862. Dette blev den nuværende kirke, som faktisk er en sammenbygning af de to forrige kirkebygninger, som er blevet udfærdiget i smuk neoklassicistisk stil.

På Placa d’Espanya foran kirken, kan du nyde en forfriskning på en af byens små fortovscaféer, i den rustikke charme der dominerer Lloseta by.

Lloseta er et attraktivt område for både besøgende og sommerhusejere, du ser selv hvorfor når du mærker byens atmosfære.

I Llosetas gader, kan du også nyde den smukke arkitektoniske perle, Palau de Ayamans, lige over for kirken i centrum.

Populært lige nu

Forår i maj måned på Mallorca, Spanien. En bugt omgivet af smuk uspoleret natur.

Mallorca i maj

Mallorca i maj Billede: Muzykalne Podróże/Unsplash Inspiration og idéer til rejsen til Mallorca i maj måned Maj måned på Mallorca er starten på sommeren. Hotellerne

Læs mere »
Gruppe cykelryttere kører Mallorca 312 cykelløb på øen Mallorca i april.

Mallorca 312

Mallorca 312 er Europas største og hårdeste endagscykelløb, der finder sted i slutningen af april, hvor 8.000 cykelryttere tager udfordringen op.

Læs mere »
Yachts i Palma havn i april måned, på øen Mallorca i Spanien.

Mallorca i april

Mallorca i april Inspiration og idéer til rejsen til Mallorca i april måned Mallorca i april måned markerer åbningen af strand- og badebyerne på kysterne,

Læs mere »

Flere kirker du skal besøge på Mallorca