Cueva de Lourdes – Kapellet i klippevæggen

Cueva de Lourdes i Santa Eugenia Mallorca er et kapel bygget ind i klippevæggen
Om

På vejen ind/ud af Santa Eugènia, i retning mod Ses Olleries mod syd, finder du indgangen til én af områdets mange skjulte skatte, nemlig hulen Cueva de Lourdes.

Du træder ind bag en jernlåge i den store murvæg der løber langs vejen og turen går stejlt op ad de 100 stentrin, til du når hulen i klippevæggen.

Cueva de Lourdes blev indviet i 1920, hvor en træskulptur af Jomfru Maria blev sat op på initiativ af præsten, Mateu Coll Rubí.

I 1942 blev en statue af Sankt Bernadette tilføjet.

Hvert år den 11. februar afholdes en offentlig gudstjeneste i Cueva de Lourdes.

Hvor

Santa Eugènia

Santa Eugènia er en søvnig lille landsby beliggende godt 15 minutters kørsel fra Palmas bygrænser. Santa Eugènia er et fantastisk sted at opleve til fods, navnlig pga. bjerget Puig de Son Seguí, hvor du også finder en håndfuld vartegn værd at stoppe ved, bla. den gamle eremitage og det smukke udsigtspunkt ved monumentet af det hellige hjerte. For foden af Son Seguí finder du også Cueva des Lourdes, et kapel skåret ind i klippevæggen, som er blevet en populær turistattraktion. Ønsker du at bo i Santa Eugènia kan du bla. se frem til et fremragende ophold på områdets storslåede finca, Sa Torre de Santa Eugènia.

Santa Eugènia seværdigheder og hotel

Flere seværdigheder omkring Santa Eugenia

Pla de Mallorca

Pla de Mallorca er den region hvor du finder de mest rurale og landlige omgivelser på øen, og ofte kendt som ‘det indre Mallorca’. Pla de Mallorca er den mindst turistede region, her er det landbrugssamfund og traditioner der dominerer livet. Men det er ikke ens betydning med at du ikke skal besøge områder, tværtimod. De mange rolige landeveje gør regionen til et paradis for cyklister, byerne har et utal af historier at fortælle, de mange begivenheder og markeder, de autentiske lokale restauranter og barer, og så er der selvfølgelig de lokale indbyggere der simpelthen elsker når turister kommer forbi og kigger på deres by.

Udforsk es Pla regionen her

Flere

Oplev flere religiøse steder på Mallorca

0 Comments

Leave a reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Alle rettigheder forbeholdes ©2023 Mallorca Oplevelser - Danmarks største guide til Mallorca

Log in with your credentials

Forgot your details?