Cas Metge Monjo

Om

Spis på den atmosfæriske restaurant i nærværende omgivelser omsluttet af lokalhistorie på Cas Metge Monjo

Huset her, der nu er en god restaurant, var residens for den berømte doktor, Antoni Lluc Monjo Bunyola, som blev udråbt æresborger i Maria de la Salut.

Blandt mange andre af hans bedrifter, fik han i 1928 æren af, at indvie folkeskolen i Maria de la Salut, som også bærer hans navn.

På hovedfacaden ses en døråbning med overligger og tre vinduer på første etage. Interiøret har bevaret de traditionelle og oprindelige elementer, der tilfører en eminent autencitet i restauranten.

Folkeskolen, der også er kendt under navnene ‘s’Escola de Baix’ eller ‘Escola de Nines’, ligger på gaden Carrer Escola de ses Nines, der løber parallelt med Carrer Antoni Monjo, hvor huset og restauranten ligger.

Hvor

Hvor ligger Cas Metge Monjo?

Maria de la Salut

Maria de la Salut er et traditionelt landbrugsområde beliggende i regionen, Pla de Mallorca, som stadig ikke er blevet berørt eller påvirket af turisme. Maria de la Salut byder på autentiske omgivelser, samt optimale forhold for cyklister som vil på eventyr på landevejene. Leder du efter seværdigheder i Maria, kan du med fordel besøge sognekirken eller den historiske finca FontiRoig.

Maria de la Salut, seværdigheder, marked og ophold

Flere seværdigheder omkring Maria de la Salut

Pla de Mallorca

Pla de Mallorca er den region hvor du finder de mest rurale og landlige omgivelser på øen, og ofte kendt som ‘det indre Mallorca’. Pla de Mallorca er den mindst turistede region, her er det landbrugssamfund og traditioner der dominerer livet. Men det er ikke ens betydning med at du ikke skal besøge områder, tværtimod. De mange rolige landeveje gør regionen til et paradis for cyklister, byerne har et utal af historier at fortælle, de mange begivenheder og markeder, de autentiske lokale restauranter og barer, og så er der selvfølgelig de lokale indbyggere der simpelthen elsker når turister kommer forbi og kigger på deres by.

Udforsk es Pla regionen her

Flere

Oplev flere historiske bygninger på Mallorca

0 Comments

Leave a reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Alle rettigheder forbeholdes ©2022 Mallorca Oplevelser - Danmarks største guide til Mallorca

Log in with your credentials

Forgot your details?