Can Castelló / Sa Nostra

Om

Can Castelló tilhører det baleariske boligselskab, Fundació Sa Nostra, der bruger bygningen som museum for forskellige midlertidige udstillinger.

Can Castelló er værd at smutte forbi, alene på grund af den imponerende gårdhave fra 1700-tallet, der nu danner ramme om den hyggeligste café.

Udstillingerne på Can Castelló varierer af tema, men entréen er gratis og det er som regel værd at kigge forbi.

Selve bygningen er fra det forrige århundrede, men bærer præg af catalansk modernisme efter en større renovering i 1909. Foran Can Castelló ser du den imponerende, Font del Sepulcre, en gotisk døbefont, der står tilbage fra en kirke der for længst er forsvundet. Font del Sepulcre udspringer af en maurisk brønd, der stammer helt tilbage fra det 12. århundrede.

Gaden Carrer de la Concepció, som Can Castelló ligger på, var i middelalderen kendt som Carrer de la Monederia, hvor en repræsentant for kongen havde sin bolig og daglige virke.

Information:

Can Castelló / Fundació Sa Nostra
Carrer de la Concepció 12
Palma de Mallorca

Åbningstider & Priser

Man – fre8:00 – 20:00
Lørdag10:00 – 14:00
EntréprisGratis
Hvor

Palma

Palma er Mallorcas og de baleariske øers hovedstad, en by der flere gange er kåret som den bedste by i verden at bo i. Palma har en lang og spændende historie, der tager os helt tilbage til dens grundlæggelse i romertiden. Gennem mere end et årtusind har flere kulturer haft sat deres præg på byen, som på mange måder ebber af kulturhistorie og mangfoldighed. Palma er et oplagt besøgsmål på enhver tur til Mallorca, der er altid noget at se eller lave her, f.eks. en shoppingtur i de mange butikker omkring hjertet af byen, eller en tur på cafe eller restaurant. Palma er samtidig hjemsted for nogle utrolige seværdigheder, der nok skal få kameraet frem. Besøg bla. Sa Seu katedralen, Bellver-slottet, Almudaina-paladset, de arabiske bade, Casal Solleric, Sant Francesc klostret, tag en tur med veterantoget til Sóller eller udforsk byens arkitektoniske perler. Ønsker du at bo i Palma, kan du glæde dig til en række sublime luksushoteller som ligger i smukke historiske bygninger i hjertet af byen, hvor opvartning og romantik er notorisk.

Palma hotel, sightseeing, seværdigheder og guide

Flere seværdigheder i Palma

Opdag flere rejsemål nær Palma

Cala Major

Ca’n Pastilla

s’Arenal

Flere

Flere museer og udstillinger på Mallorca

0 Comments

Leave a reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Alle rettigheder forbeholdes ©2023 Mallorca Oplevelser - Danmarks største guide til Mallorca

Log in with your credentials

Forgot your details?