Søg
Close this search box.

Can Castelló / Sa Nostra

Can Castelló tilhører det baleariske boligselskab, Fundació Sa Nostra, der bruger bygningen som museum for forskellige midlertidige udstillinger.

Can Castelló er værd at smutte forbi, alene på grund af den imponerende gårdhave fra 1700-tallet, der nu danner ramme om den hyggeligste café.

Udstillingerne på Can Castelló varierer af tema, men entréen er gratis og det er som regel værd at kigge forbi.

Selve bygningen er fra det forrige århundrede, men bærer præg af catalansk modernisme efter en større renovering i 1909. Foran Can Castelló ser du den imponerende, Font del Sepulcre, en gotisk døbefont, der står tilbage fra en kirke der for længst er forsvundet. Font del Sepulcre udspringer af en maurisk brønd, der stammer helt tilbage fra det 12. århundrede.

Gaden Carrer de la Concepció, som Can Castelló ligger i, var i middelalderen kendt som Carrer de la Monederia, hvor en repræsentant for kongen havde sin bolig og sit daglige virke.

Adresse og kontaktinfo

Mandag 10:30 - 20:00
Tirsdag 10:30 - 20:00
Onsdag 10:30 - 20:00
Torsdag 10:30 - 20:00
Fredag 10:30 - 20:00
Lørdag 10:30 - 20:00
Søndag Lukket

Populært lige nu

Forår i maj måned på Mallorca, Spanien. En bugt omgivet af smuk uspoleret natur.

Mallorca i maj

Mallorca i maj Billede: Muzykalne Podróże/Unsplash Inspiration og idéer til rejsen til Mallorca i maj måned Maj måned på Mallorca er starten på sommeren. Hotellerne

Læs mere »
Gruppe cykelryttere kører Mallorca 312 cykelløb på øen Mallorca i april.

Mallorca 312

Mallorca 312 er Europas største og hårdeste endagscykelløb, der finder sted i slutningen af april, hvor 8.000 cykelryttere tager udfordringen op.

Læs mere »
Yachts i Palma havn i april måned, på øen Mallorca i Spanien.

Mallorca i april

Mallorca i april Inspiration og idéer til rejsen til Mallorca i april måned Mallorca i april måned markerer åbningen af strand- og badebyerne på kysterne,

Læs mere »

Flere udstillinger du skal opleve på Mallorca