Den gamle lade fra den originale gård i Ariany

auberg gård i ariany mallorca
Om

Netop denne bygning, som er blevet renoveret mange gange, var laden der tilhørte den første gård i Ariany.

Du finder hovedfacaden af bygningen lige rundt om hjørnet lige under den store Atotxakirke, blot følg vejen rundt. Fra facaden ser man to dele af laden; en i to plan og en i blot et plan. Den venstre del af bygningen åbner op til den gamle stald, hvor der sandsynligvis blot har været et eller to æsler.  Når man betragter bygninger udenfra, lægger man hurtigt mærke til mange af de forbedringer laden har gået igennem i årenes løb for, at kunne holde sammen på den gamle konstruktion.

Til venstre for stalden ses indgangen til den gamle vinceller, hvor resterne af den gamle vinpresse opbevares. Lokalhistorier fortæller, at der løb en gammel vej direkte fra indgangen af vincelleren til Son Sureda vingården i mManacor, en vej der blev kaldt Markisvejen, en teori om at området har tilhørt en markis efter den katalanske erobring af øen.

Hvor

Ariany

Ariany er en charmerende og søvnig lille landsby beliggende på en bakke med udsigt over valmuemarker og grønne enge, i Mallorcas es Pla region. Ariany byder på en håndfuld små seværdigheder der fortæller historien om landsbyens udvikling, heriblandt den smukke Atotxa sognekirke der står flot en platform og kigger ud over de smukke rurale landskaber. Ariany har indtil for kort tid siden ikke set meget turisme, men nu har flere hoteller fået øjnene op for mulighederne i området, og det kan det sagtens bære, for her er rigeligt med plads til fysisk udfoldelse og afslapning.

Ariany hotel, seværdigheder og aktiviteter

Flere seværdigheder omkring Ariany

Pla de Mallorca

Pla de Mallorca er den region hvor du finder de mest rurale og landlige omgivelser på øen, og ofte kendt som ‘det indre Mallorca’. Pla de Mallorca er den mindst turistede region, her er det landbrugssamfund og traditioner der dominerer livet. Men det er ikke ens betydning med at du ikke skal besøge områder, tværtimod. De mange rolige landeveje gør regionen til et paradis for cyklister, byerne har et utal af historier at fortælle, de mange begivenheder og markeder, de autentiske lokale restauranter og barer, og så er der selvfølgelig de lokale indbyggere der simpelthen elsker når turister kommer forbi og kigger på deres by.

Udforsk es Pla regionen her

Flere

Flere historiske bygninger på Mallorca

0 Comments

Leave a reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Alle rettigheder forbeholdes ©2023 Mallorca Oplevelser - Danmarks største guide til Mallorca

Log in with your credentials

Forgot your details?