Son Sureda Ric er en lille familieejet vingård, beliggende i Manacor-området i det østlige Mallorca.

Ægteparret Javier og Carme, som har arvet gården, lægger et kæmpe arbejde i at bringe vingårdens ædle traditioner videre, samtidig med at man følger med tiden.

Javier tager sig af druerne, dyrkningen og destillationen, men Carme viser rundt, fortæller om Son Suredas vine og fremstillingsprocesser og ikke mindst, hvilke tanker og overvejelser der ligger bag hver enkelt vin.

På Son Sureda Ric bruges vinfremstillings metoder, hvor man har fjernet dele af de “normale” processer fra vinfremstillingen og fokuserer hovedsageligt på at skabe et virkeligt autentisk produkt. Denne særlige proces, som er en kombination af tradition, autenticitet og originalitet, producerer vine af elegance og udsøgt kvalitet.

Son Sureda Ric bruger tre forskellige usædvanlige røde sorter: Cerval, Rogent og Gorman. De modnes i trætønder og blandes, for at skabe de store vine.

Se Finca Son Sureda Ric på kort

Åbningstider og kontakt

Man – lør 9:00 – 13:00 16:00 – 20:00
[wpgmza id=”371″]

Tlf:
+34 609.777.078

Mail:
ssric.jara@gmail.com

Web:
Son Sureda Ric


0 kommentarer

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

©2021 Mallorca Oplevelser | Rejse til Mallorca, hotel på Mallorca, guides til destinationer, inspiration til seværdigheder, aktiviteter, markeder sport og oplevelser

Log in with your credentials

Forgot your details?