Art Dinner på Es Revellar

art night oplevelse med middag og kunst i campos mallorca
Om

Kunst, gastronomi, samt essensen i den mallorcinske kultur, bringes alle sammen i en symfoni, på Es Revellar i den rurale landsby, Campos

For de heldige der kan få ophold på Es Revellar, venter nogle dage i ren idyl, i paradisets have. Es Revellar, er oplagt som en ferie i ferien.

En hver botanik- og floraelsker, vil elske såvel Es Revellar, men også hele Campos, som også byder på Europas største samling af kaktusser.

Du kan også besøge Es Revellar for en enkelt aften, i perioden august – september, læs længere nede på siden.

 

En aften på Es Revellar

Aftenen starter med en velkomstdrink og introduktion til Es Revellar. Herefter følger en appetizer/forret – men hvor du selv har mulighed for at deltage i præpareringen. Kokkene står for et inspirerende show, der introducerer dig til lokale og regionale tilberedningsmetoder af traditionelle mallorcinske retter. Her får du muligheden for at få hemmelighederne bag en række smage og dufte, der er med til at gøre retterne aromatiske og karakteristiske.

Efter en middag fyldt med smagen af Mallorca, begynder en rundvisning på herregården Es Revellar, blandt herregårdens mange imponerende ‘Land Art’ kunststykker. Es Revellar hører til blandt de kun 6 steder i verden, der er fuldt ud dedikeret til temaet Land Art. Land Art er kunst, skabt i og af naturens egne rammer og materialer, for at fremhæve dens ægte skatte.

Aftensolen samt hundredvis af lys, giver en varm og romantisk atmosfære blandt havernes mange fontæner, søer og uforlignelige kunststykker.

Rundturen ender med et spektakulært lyd- og lysshow ved kunststykket ‘Sa Gran Mural’ – den store mur – Europas længste udendørs kunststykke og inspireret af oldtidens Grækenland.

Aftenen afsluttes typisk med drinks og cocktails, i Es Revellars lækre lounge-område (ikke inkluderet i prisen).

Hvor

Campos

Campos er et typisk landbrugssamfund beliggende på Mallorcas sydkyst, der i den senere årrække har tiltrukket sig større opmærksomhed fra turisme, særligt grundet de mange muligheder for sport og aktiviteter, men også pga. af Mallorcas største uspolerede strand, es Tranc. I Campos finder du en række luksuriøse og charmerende fincas, hoteller og agroturismos, der på fineste vis kombinerer moderne luksus med autentisk mallorcinsk charme.

Campos ophold og aktiviteter

Flere seværdigheder omkring Campos

Opdag Migjorn-regionen på Mallorca

Migjorn-regionen er den mest sydlige region på Mallorca, og samtidig den tørreste.Den består af kommunerne Campos, Llucmajor, Sanatní, Ses Salines og Felanitx, der blandt andet byder på populære rejsemål som Cala d’Or, s’Arenal og Portocolom. De mange flade arealer i Migjorn-regionen gør det attraktivt at cykle her, særligt omkring Llucmajor er cykelturisme meget populært. I det sydøstlige hjørne af regionen finder du desuden det smukke naturområde, Mondragó Park, som er et populært besøgsmål for strandgæster og naturelskere.

0 Comments

Leave a reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Alle rettigheder forbeholdes ©2023 Mallorca Oplevelser - Danmarks største guide til Mallorca

Log in with your credentials

Forgot your details?