Kunst, gastronomi, samt essensen i den mallorcinske kultur, bringes alle sammen i en symfoni, på Es Revellar i den rurale landsby, Campos

art og agroturismo es revellar

Es Revellar Art Resort er en helt unik og særlig oplevelse, hvor du kombinerer luksus, kunst og gastronomi.


For de heldige der kan få ophold på Es Revellar, venter nogle dage i ren idyl, i paradisets have. Es Revellar, er oplagt som en ferie i ferien.

En hver botanik- og floraelsker, vil elske såvel Es Revellar, men også hele Campos, som også byder på Europas største samling af kaktusser.

Du kan også besøge Es Revellar for en enkelt aften, i perioden august – september, læs længere nede på siden.

En aften på Es Revellar

Aftenen starter med en velkomstdrink og introduktion til Es Revellar. Herefter følger en appetizer/forret – men hvor du selv har mulighed for at deltage i præpareringen. Kokkene står for et inspirerende show, der introducerer dig til lokale og regionale tilberedningsmetoder af traditionelle mallorcinske retter. Her får du muligheden for at få hemmelighederne bag en række smage og dufte, der er med til at gøre retterne aromatiske og karakteristiske.

Efter en middag fyldt med smagen af Mallorca, begynder en rundvisning på herregården Es Revellar, blandt herregårdens mange imponerende ‘Land Art’ kunststykker. Es Revellar hører til blandt de kun 6 steder i verden, der er fuldt ud dedikeret til temaet Land Art. Land Art er kunst, skabt i og af naturens egne rammer og materialer, for at fremhæve dens ægte skatte.

Aftensolen samt hundredvis af lys, giver en varm og romantisk atmosfære blandt havernes mange fontæner, søer og uforlignelige kunststykker.

Rundturen ender med et spektakulært lyd- og lysshow ved kunststykket ‘Sa Gran Mural’ – den store mur – Europas længste udendørs kunststykke og inspireret af oldtidens Grækenland.

Aftenen afsluttes typisk med drinks og cocktails, i Es Revellars lækre lounge-område (ikke inkluderet i prisen).

0 kommentarer

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

©2021 Mallorca Oplevelser | Rejse til Mallorca, hotel på Mallorca, guides til destinationer, inspiration til seværdigheder, aktiviteter, markeder sport og oplevelser

Log in with your credentials

Forgot your details?