Søg
Close this search box.

Art Dinner på Es Revellar

Art Night oplevelse med middag og kunst, i Campos på øen Mallorca.

Kunst, gastronomi og mallorcinsk sjæl er nøgleingredienserne i denne unikke oplevelse

For de heldige der kan få ophold på Es Revellar, venter nogle dage i ren idyl, i paradisets have. Es Revellar, er oplagt som en ferie i ferien.

Du kan også besøge Es Revellar for en enkelt aften, i perioden august – september, læs længere nede på siden.

En aften på Es Revellar

Aftenen starter med en velkomstdrink og introduktion til Es Revellar. Herefter følger en appetizer/forret – men hvor du selv har mulighed for at deltage i præpareringen. Kokkene står for et inspirerende show, der introducerer dig til lokale og regionale tilberedningsmetoder af traditionelle mallorcinske retter. Her får du muligheden for at få hemmelighederne bag en række smage og dufte, der er med til at gøre retterne aromatiske og karakteristiske.

Efter en middag fyldt med smagen af Mallorca, begynder en rundvisning på herregården Es Revellar, blandt herregårdens mange imponerende ‘Land Art’ kunststykker. Es Revellar hører til blandt de kun 6 steder i verden, der er fuldt ud dedikeret til temaet Land Art. Land Art er kunst, skabt i og af naturens egne rammer og materialer, for at fremhæve dens ægte skatte.

Aftensolen samt hundredvis af lys, giver en varm og romantisk atmosfære blandt havernes mange fontæner, søer og uforlignelige kunststykker.

Rundturen ender med et spektakulært lyd- og lysshow ved kunststykket ‘Sa Gran Mural’ – den store mur – Europas længste udendørs kunststykke og inspireret af oldtidens Grækenland.

Aftenen afsluttes typisk med drinks og cocktails, i Es Revellars lækre lounge-område (ikke inkluderet i prisen).

Populært lige nu

Forår i maj måned på Mallorca, Spanien. En bugt omgivet af smuk uspoleret natur.

Mallorca i maj

Mallorca i maj Billede: Muzykalne Podróże/Unsplash Inspiration og idéer til rejsen til Mallorca i maj måned Maj måned på Mallorca er starten på sommeren. Hotellerne

Læs mere »
Gruppe cykelryttere kører Mallorca 312 cykelløb på øen Mallorca i april.

Mallorca 312

Mallorca 312 er Europas største og hårdeste endagscykelløb, der finder sted i slutningen af april, hvor 8.000 cykelryttere tager udfordringen op.

Læs mere »
Yachts i Palma havn i april måned, på øen Mallorca i Spanien.

Mallorca i april

Mallorca i april Inspiration og idéer til rejsen til Mallorca i april måned Mallorca i april måned markerer åbningen af strand- og badebyerne på kysterne,

Læs mere »

Kategorier

Flere kunstudstillinger på Mallorca