Søg
Close this search box.

Club de Golf de Poniente

Club de Golf de Poniente betragtes som én af de bedst designede golfbaner på Mallorca – og har tiltrukket sig anerkendelse fra Spaniens bedst kendte banearkitekt, Pepe Gancedo.

Den første ting du vil bemærke er det rustikke klubhus, terrakotta-farvet og draperet i bundne vinstokke. Den anden, er lyden af ​​hanekyllinger og de fugle, der engang boede på El Gallo de Can Barral, gården, hvorpå golfbanen og klubhuset nu ligger. Club de Golf de Ponientes særlige atmosfære, tiltrækker mange feriegæster fra de omkringliggende feriebyer.

Club de Golf de Poniente passer til mellemniveauet, så hvis du søger større udfordring, kør til det nærliggende Real Golf de Bendinat.

Populært lige nu

Forår i maj måned på Mallorca, Spanien. En bugt omgivet af smuk uspoleret natur.

Mallorca i maj

Mallorca i maj Billede: Muzykalne Podróże/Unsplash Inspiration og idéer til rejsen til Mallorca i maj måned Maj måned på Mallorca er starten på sommeren. Hotellerne

Læs mere »
Gruppe cykelryttere kører Mallorca 312 cykelløb på øen Mallorca i april.

Mallorca 312

Mallorca 312 er Europas største og hårdeste endagscykelløb, der finder sted i slutningen af april, hvor 8.000 cykelryttere tager udfordringen op.

Læs mere »
Yachts i Palma havn i april måned, på øen Mallorca i Spanien.

Mallorca i april

Mallorca i april Inspiration og idéer til rejsen til Mallorca i april måned Mallorca i april måned markerer åbningen af strand- og badebyerne på kysterne,

Læs mere »

Flere golfbaner du skal opleve på Mallorca