Søg
Close this search box.

Teatre de Lloseta

Teatre de Lloseta er et kulturhus og teater i byen Lloseta på Mallorca.

Teatre Lloseta er blandt Mallorcas absolut mest populære scener og en seværdighed såvel som aktivitet i Lloseta og området omkring.

På Teatre Lloseta kan du mærke lokalkulturen på første række til et af de mange arrangementer og begivenheder der finder sted.

Spillestedet byder hver måned op til mange forskellige arrangementer, som festivaler, koncerter, DJ’s og økologiske frugtmarkeder. Her sker altid noget og Teatre Lloseta afholder også mange særarrangementer f.eks med alternativ musik, kunstudstillinger eller teaterforestillinger.

Teatre Lloseta er med til, at gøre Lloseta til et så attraktivt landferieby på Mallorca, som tilfældet er.

Populært lige nu

Forår i maj måned på Mallorca, Spanien. En bugt omgivet af smuk uspoleret natur.

Mallorca i maj

Mallorca i maj Billede: Muzykalne Podróże/Unsplash Inspiration og idéer til rejsen til Mallorca i maj måned Maj måned på Mallorca er starten på sommeren. Hotellerne

Læs mere »
Gruppe cykelryttere kører Mallorca 312 cykelløb på øen Mallorca i april.

Mallorca 312

Mallorca 312 er Europas største og hårdeste endagscykelløb, der finder sted i slutningen af april, hvor 8.000 cykelryttere tager udfordringen op.

Læs mere »
Yachts i Palma havn i april måned, på øen Mallorca i Spanien.

Mallorca i april

Mallorca i april Inspiration og idéer til rejsen til Mallorca i april måned Mallorca i april måned markerer åbningen af strand- og badebyerne på kysterne,

Læs mere »

Flere interessante steder du skal opleve på Mallorca