Teatre de Lloseta

teatre de lloseta
Om

Teatre Lloseta er blandt Mallorcas absolut mest populære scener og en seværdighed såvel som aktivitet i Lloseta og området omkring.

På Teatre Lloseta kan du mærke lokalkulturen på første række til et af de mange arrangementer og begivenheder der finder sted.

Spillestedet byder hver måned op til mange forskellige arrangementer, som festivaler, koncerter, DJ’s og økologiske frugtmarkeder. Her sker altid noget og Teatre Lloseta afholder også mange særarrangementer f.eks med alternativ musik, kunstudstillinger eller teaterforestillinger.

Teatre Lloseta er med til, at gøre Lloseta til et så attraktivt landferieby på Mallorca, som tilfældet er.

Tag et kig på Teatre Llosetas hjemmeside for at se programmet: www.teatrelloseta.com

Hvor

Lloseta

Lloseta er en hyggelig lille by beliggende direkte på bjergskråningerne, ca. 10 minutter fra Inca. Lloseta er kendt for sit tidligere adelige palads, Ayamans, der stammer helt tilbage fra den katalanske erobring af Mallorca. Men Lloseta har meget mere at byde på, bla. det moderne teater, sognekirken og det gamle Cocó-kapel i udkanten af byen. Lloseta er et oplagt sted at booke et romantisk ophold, det lækre Cas Comte hotel i hjertet af byen er kendt for sit autentiske charme og luksus.

Lloseta seværdigheder og ophold

Flere seværdigheder omkring Lloseta

Opdag Raiguer-regionen på Mallorca

Raiguer er en region der løber fra Santa Maria del Cami i syd til Alcúdia og Aucanada-odden i nord. Raiguer byder på nogle af de mest nuancerede landskaber på øen, da den har bjerge omkring Alaró, Binibona, Lloseta og Caimari, kyster ved Alcúdia og Aucanada og endelig idylleriske rurale landområder omkring Santa Maria del Cami, sa Pobla, Moscari, Biniamar og Consell. Der er masser at opleve i Raiguer, masser af aktiviteter der kan nydes og en god blanding af både autenticitet og turisme.

0 Comments

Leave a reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Alle rettigheder forbeholdes ©2023 Mallorca Oplevelser - Danmarks største guide til Mallorca

Log in with your credentials

Forgot your details?