Søg
Close this search box.

Museu de sa Jugueta

Museu de sa Jugueta er beliggende i Palmas historiske centrum, fordelt over 400 m2 på 3 etager.

Museet har en imponerende samling af mere end 7.000 stykker legetøj, fra midten af det 19. århundrede til slutningen af det 20. århundrede.

Museu de sa Jugueta er skabt af en ægte kærlighed for legetøjet og dets magiske egenskaber. Museets ejer, Ton Boig Clar, startede denne enorme og nostalgiske samling, da han for mange år tilbage opkøbte lageret fra en catalansk legetøjsbutik, der ville smide det hele væk grundet lukning. Den oprindelige samling var på godt stykker.

Oplev en fantastisk og magisk tur gennem mindernes landevej og find dit indre barn frem, eller tag dine egne børn med på en guidet tur i en tid, hvor videospil og computere ikke var fast inventar på børneværelset.

Populært lige nu

Forår i maj måned på Mallorca, Spanien. En bugt omgivet af smuk uspoleret natur.

Mallorca i maj

Mallorca i maj Billede: Muzykalne Podróże/Unsplash Inspiration og idéer til rejsen til Mallorca i maj måned Maj måned på Mallorca er starten på sommeren. Hotellerne

Læs mere »
Gruppe cykelryttere kører Mallorca 312 cykelløb på øen Mallorca i april.

Mallorca 312

Mallorca 312 er Europas største og hårdeste endagscykelløb, der finder sted i slutningen af april, hvor 8.000 cykelryttere tager udfordringen op.

Læs mere »
Yachts i Palma havn i april måned, på øen Mallorca i Spanien.

Mallorca i april

Mallorca i april Inspiration og idéer til rejsen til Mallorca i april måned Mallorca i april måned markerer åbningen af strand- og badebyerne på kysterne,

Læs mere »

Flere udstillinger du skal opleve på Mallorca