Søg
Close this search box.

Museo Monografico

Besøg det etnologiske museum i Alcúdia og kom tæt på romertidens mytiske tilværelse

Museo Monografico de Pollentia Ciudad, viser dig gennem tegninger, rekonstruktioner og arkæologiske fund, hvordan livet 123 år f.Kr. tog sig ud i den første romerske by på Mallorca, Pollentia.

Pollentia blev blev grundlagt af Caecilius Metellus, da han med sine romerske soldater tog herredømmet over Mallorca, efter 3 krige mod punere fra Tunesien og Nordafrika.

På Museo Monografico oplever du rekonstruktioner af bl.a. den romerske teaterplads, hvor taler og underholdning blev fremført. Mosaikker fra private boliger giver dig en fornemmelse af, hvordan de fine herskaber boede i Pollentia. Templer der tillod romerne at tilbede deres guder, var en vigtig del af kulturen.

Af andre arkæologiske fund på Museo Monografico de Pollentia Ciudad tæller redskaber, mønter og en imponerende bronzeskulptur af en piges hoved.

Det etnologiske museum (museu monografico) ligger lige ved den store Sant Jaume sognekirke, altså lige på den anden side af gaden fra Pollentia.

Adresse og kontaktinfo

Mandag 9:30 - 15:00
Tirsdag 9:30 - 15:00
Onsdag 9:30 - 15:00
Torsdag 9:30 - 15:00
Fredag 9:30 - 15:00
Lørdag 9:30 - 11:30
Søndag 9:30 - 15:00

Populært lige nu

Forår i maj måned på Mallorca, Spanien. En bugt omgivet af smuk uspoleret natur.

Mallorca i maj

Mallorca i maj Billede: Muzykalne Podróże/Unsplash Inspiration og idéer til rejsen til Mallorca i maj måned Maj måned på Mallorca er starten på sommeren. Hotellerne

Læs mere »
Gruppe cykelryttere kører Mallorca 312 cykelløb på øen Mallorca i april.

Mallorca 312

Mallorca 312 er Europas største og hårdeste endagscykelløb, der finder sted i slutningen af april, hvor 8.000 cykelryttere tager udfordringen op.

Læs mere »
Yachts i Palma havn i april måned, på øen Mallorca i Spanien.

Mallorca i april

Mallorca i april Inspiration og idéer til rejsen til Mallorca i april måned Mallorca i april måned markerer åbningen af strand- og badebyerne på kysterne,

Læs mere »

Flere interessante museer du skal opleve på Mallorca