Museet for Sor María Rafaela del Sagrado Corazón de Jesús

Om

Museet for Sor María Rafaela del Sagrado Corazón de Jesús er primært en seværdighed for dig der søger religiøse oplevelser

Museet for Sor María Rafaela del Sagrado Corazón de Jesús ligger indeni bygningen, som samtidig huser hovedkvarteret for ‘Hellig Hjerte Missionærerne’. Museet er primært dedikeret til søster María Rafaela, grundlæggeren af Hellig Hjerte Missionærerne, men også til medstifterne søster María Teresa Obrador, søster Josefal, søster María de Jesús Alemany og søster Juana María Ginard.

Museet blev grundlagt i 1988, med formålet at give besøgende et indblik i den åndelige verden, som søster María Rafaela var så stor tilhænger af. María Rafaela var en usædvanlig kvinde og udstillingerne indeholder effekter fra hendes hjem, stolen hun sad i når hun lyttede og vejledte folk, hvor hun bad, hendes manuskripter, tøj osv.

En række broderier medbragt fra andre lande er også at finde på museet, måske fra Danmark?Museet af Sor María Rafaela del Sagrado Corazón de Jesús
Carrer Padre Alzina 11
07630 Campos
Tel. +34 971 650 848

Hvor

Campos

Campos er et typisk landbrugssamfund beliggende på Mallorcas sydkyst, der i den senere årrække har tiltrukket sig større opmærksomhed fra turisme, særligt grundet de mange muligheder for sport og aktiviteter, men også pga. af Mallorcas største uspolerede strand, es Tranc. I Campos finder du en række luksuriøse og charmerende fincas, hoteller og agroturismos, der på fineste vis kombinerer moderne luksus med autentisk mallorcinsk charme.

Campos ophold og aktiviteter

Flere seværdigheder omkring Campos

Opdag Migjorn-regionen på Mallorca

Migjorn-regionen er den mest sydlige region på Mallorca, og samtidig den tørreste.Den består af kommunerne Campos, Llucmajor, Sanatní, Ses Salines og Felanitx, der blandt andet byder på populære rejsemål som Cala d’Or, s’Arenal og Portocolom. De mange flade arealer i Migjorn-regionen gør det attraktivt at cykle her, særligt omkring Llucmajor er cykelturisme meget populært. I det sydøstlige hjørne af regionen finder du desuden det smukke naturområde, Mondragó Park, som er et populært besøgsmål for strandgæster og naturelskere.

Flere

Flere udstillinger på Mallorca

0 Comments

Leave a reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Alle rettigheder forbeholdes ©2023 Mallorca Oplevelser - Danmarks største guide til Mallorca

Log in with your credentials

Forgot your details?