Museu Diocesà

religiøst museum ved siden af katedralen i palma mallorca museu diocesa
Om

Museu Diocesà åbnede dørene for første gang i 2007, i det gamle palæ tilhørende biskoppen af Palma, Palau Episcopal. Museet er et must see for dig, der har interesse i – eller vil opleve – kunst fra Mallorcas kristendom gennem tiden.

Museu Diocesà indeholder nogle fantastiske værker af bla. Antoni Gaudí, Francesc Comes og Pere Niçard. Desuden finder du en enestående retablo (altertavle på spansk), der skildrer de sidste dage i Jesus Kristus’ liv, som blev hentet til Museu Diocesà fra Convent de Santa Clara.

På 1. etage af Museu Diocesà udstilles en mindre samling af barok kunst, sammen med forskellige keramikstykker og du kan samtidig nyde udsigten over Palmabugten.

Information:

Museu Diocesà
Carrer del Mirador, 5
Palma de Mallorca
Tlf: +34 971 72 38 60
Mail: museudiocesa@bisbatdemallorca.com

Åbningstider

Man – lør10:00 – 14:00
SøndagLukket

Priser:

Voksne3 €
Børn under 12 årGratis
Hvor

Palma

Palma er Mallorcas og de baleariske øers hovedstad, en by der flere gange er kåret som den bedste by i verden at bo i. Palma har en lang og spændende historie, der tager os helt tilbage til dens grundlæggelse i romertiden. Gennem mere end et årtusind har flere kulturer haft sat deres præg på byen, som på mange måder ebber af kulturhistorie og mangfoldighed. Palma er et oplagt besøgsmål på enhver tur til Mallorca, der er altid noget at se eller lave her, f.eks. en shoppingtur i de mange butikker omkring hjertet af byen, eller en tur på cafe eller restaurant. Palma er samtidig hjemsted for nogle utrolige seværdigheder, der nok skal få kameraet frem. Besøg bla. Sa Seu katedralen, Bellver-slottet, Almudaina-paladset, de arabiske bade, Casal Solleric, Sant Francesc klostret, tag en tur med veterantoget til Sóller eller udforsk byens arkitektoniske perler. Ønsker du at bo i Palma, kan du glæde dig til en række sublime luksushoteller som ligger i smukke historiske bygninger i hjertet af byen, hvor opvartning og romantik er notorisk.

Palma hotel, sightseeing, seværdigheder og guide

Flere seværdigheder i Palma

Opdag flere rejsemål nær Palma

Cala Major

Ca’n Pastilla

s’Arenal

Flere

Flere museer og udstillinger på Mallorca

0 Comments

Leave a reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Alle rettigheder forbeholdes ©2023 Mallorca Oplevelser - Danmarks største guide til Mallorca

Log in with your credentials

Forgot your details?