Søg
Close this search box.

Museu Diocesà

Museu Diocesà åbnede dørene for første gang i 2007, i det gamle palæ tilhørende biskoppen af Palma, Palau Episcopal. Museet er et must see for dig, der har interesse i – eller vil opleve – kunst fra Mallorcas kristendom gennem tiden.

Museu Diocesà indeholder nogle fantastiske værker af bla. Antoni Gaudí, Francesc Comes og Pere Niçard. Desuden finder du en enestående retablo (altertavle på spansk), der skildrer de sidste dage i Jesus Kristus’ liv, som blev hentet til Museu Diocesà fra Monasterio de Santa Clara.

På 1. etage af Museu Diocesà udstilles en mindre samling af barok kunst, sammen med forskellige keramikstykker og du kan samtidig nyde udsigten over Palmabugten.

Adresse og kontaktinfo

Mandag 10:00 - 17:00
Tirsdag 10:00 - 17:00
Onsdag 10:00 - 17:00
Torsdag 10:00 - 17:00
Fredag 10:00 - 17:00
Lørdag 10:00 - 17:00
Søndag Lukket

Populært lige nu

Forår i maj måned på Mallorca, Spanien. En bugt omgivet af smuk uspoleret natur.

Mallorca i maj

Mallorca i maj Billede: Muzykalne Podróże/Unsplash Inspiration og idéer til rejsen til Mallorca i maj måned Maj måned på Mallorca er starten på sommeren. Hotellerne

Læs mere »
Gruppe cykelryttere kører Mallorca 312 cykelløb på øen Mallorca i april.

Mallorca 312

Mallorca 312 er Europas største og hårdeste endagscykelløb, der finder sted i slutningen af april, hvor 8.000 cykelryttere tager udfordringen op.

Læs mere »
Yachts i Palma havn i april måned, på øen Mallorca i Spanien.

Mallorca i april

Mallorca i april Inspiration og idéer til rejsen til Mallorca i april måned Mallorca i april måned markerer åbningen af strand- og badebyerne på kysterne,

Læs mere »

Flere museer du skal opleve på Mallorca