Søg
Close this search box.

Molí de Can Garindo

På cykel eller vandreturen gennem Mallorcas pastorale landdistrikter, møder du talrige indtryk og spændende bygningskonstruktioner, der giver anledning til et stop.

Molí de Can Garindo, er blandt de sidste levn fra datidens landbrug på Mallorca. Møllen her, er nemlig den sidste i Búger, der stadig er funktionsdygtig.

Gennem private sponsorater kombineret med Mallorcas egne indskud, har man forsøgt at holde gang i så mange møller som muligt på øen.

Møllerne er en stor del af Mallorcas kulturarv og har en særlig form, hvorfor de også er interessante at besøge for arkitektur-interesserede. En anden mølle i Búger, er Molí de Can Barraca, som også er et kig værd.

Populært lige nu

Forår i maj måned på Mallorca, Spanien. En bugt omgivet af smuk uspoleret natur.

Mallorca i maj

Mallorca i maj Billede: Muzykalne Podróże/Unsplash Inspiration og idéer til rejsen til Mallorca i maj måned Maj måned på Mallorca er starten på sommeren. Hotellerne

Læs mere »
Gruppe cykelryttere kører Mallorca 312 cykelløb på øen Mallorca i april.

Mallorca 312

Mallorca 312 er Europas største og hårdeste endagscykelløb, der finder sted i slutningen af april, hvor 8.000 cykelryttere tager udfordringen op.

Læs mere »
Yachts i Palma havn i april måned, på øen Mallorca i Spanien.

Mallorca i april

Mallorca i april Inspiration og idéer til rejsen til Mallorca i april måned Mallorca i april måned markerer åbningen af strand- og badebyerne på kysterne,

Læs mere »

Kategorier

Flere velbevarede møller på Mallorca