Søg
Close this search box.

Església de Sant Joan Baptista

Katolsk kirke i byen Muro på Mallorca dedikeret til Sant Joan Baptista.

Den imponerende sognekirke i Muro rejser sig over den centrale plads i landsbyen

Església de Sant Joan Baptista, er opkaldt efter Johannes Døberen og symbol på kristen dominans i Middelhavsområdet gennem middelalderen.

Den enorme sognekirke i Muro, på Plaça de Constitució, er ikke til at komme udenom. Den katalanske kirke i gotisk stil, Església de Sant Joan Baptista, er er en oplagt seværdighed på din rejse gennem Mallorcas nordlige landdistrikter. På den store plads foran kirken, kan du nyde kirken på én af de mange caféer og restauranter.

Konstruktionen af kirken begyndte i 1570 og sluttede i 1611. Kirken er tegnet af den menorcanske arkitekt, Sebastià Saura, i typisk basilika-stil med hovedskib og syv sidekapeller på hver side.

Església de Sant Joan Baptista kirken kan besøges hver lørdag kl. 20:30 (vinterhalvår), 19:30 (sommerhalvår) og søndage kl. 9:00, 12:00 og 19:30.

Populært lige nu

Forår i maj måned på Mallorca, Spanien. En bugt omgivet af smuk uspoleret natur.

Mallorca i maj

Mallorca i maj Billede: Muzykalne Podróże/Unsplash Inspiration og idéer til rejsen til Mallorca i maj måned Maj måned på Mallorca er starten på sommeren. Hotellerne

Læs mere »
Gruppe cykelryttere kører Mallorca 312 cykelløb på øen Mallorca i april.

Mallorca 312

Mallorca 312 er Europas største og hårdeste endagscykelløb, der finder sted i slutningen af april, hvor 8.000 cykelryttere tager udfordringen op.

Læs mere »
Yachts i Palma havn i april måned, på øen Mallorca i Spanien.

Mallorca i april

Mallorca i april Inspiration og idéer til rejsen til Mallorca i april måned Mallorca i april måned markerer åbningen af strand- og badebyerne på kysterne,

Læs mere »

Flere flotte kirkerdu kan besøge på Mallorca