Església de Sant Joan Baptista

sant joan baptista kirke i muro mallorca
Om

Den imponerende sognekirke i Muro rejser sig over den centrale plads i landsbyen

 

Església de Sant Joan Baptista, er opkaldt efter Johannes Døberen og symbol på kristen dominans i Middelhavsområdet gennem middelalderen.

Den enorme sognekirke i Muro, på Plaça de Constitució, er ikke til at komme udenom. Den katalanske kirke i gotisk stil, Església de Sant Joan Baptista, er er en oplagt seværdighed på din rejse gennem Mallorcas nordlige landdistrikter. På den store plads foran kirken, kan du nyde kirken på én af de mange caféer og restauranter.

Konstruktionen af kirken begyndte i 1570 og sluttede i 1611. Kirken er tegnet af den menorcanske arkitekt, Sebastià Saura, i typisk basilika-stil med hovedskib og syv sidekapeller på hver side.

Església de Sant Joan Baptista kirken kan besøges hver lørdag kl. 20:30 (vinterhalvår), 19:30 (sommerhalvår) og søndage kl. 9:00, 12:00 og 19:30.

Hvor

Muro

Muro er et skønt og nuanceret område beliggende i den nordlige del af Mallorca, som byder på både idylliske rurale landområder og de suverænt bedste strande på hele Mallorca. Muros gamle by byder på en god håndfuld interessante seværdigheder, bla. den enorme Sant Joan kirke med sit adskilte klokketårn, det etnologiske museum, den flotte velbevarede tyrefægtningsarena samt det lille blodkapel. Er du til fysisk aktivitet kan du glæade dig til de mange åbne arealer og gode landeveje, oplagte til cykelferie på Mallorca, men også til et af Mallorcas dejligste vådområder, s’Albufera der er hjemsted til mere end 200 dyrearter. Ønsker du ophold i Muro findes her en masse skønne udlejningshuse, men også et romantisk lille hotel inde i byen med spa på tagterrassen.

Muro seværdigheder og ophold

Flere seværdigheder omkring Muro

Pla de Mallorca

Pla de Mallorca er den region hvor du finder de mest rurale og landlige omgivelser på øen, og ofte kendt som ‘det indre Mallorca’. Pla de Mallorca er den mindst turistede region, her er det landbrugssamfund og traditioner der dominerer livet. Men det er ikke ens betydning med at du ikke skal besøge områder, tværtimod. De mange rolige landeveje gør regionen til et paradis for cyklister, byerne har et utal af historier at fortælle, de mange begivenheder og markeder, de autentiske lokale restauranter og barer, og så er der selvfølgelig de lokale indbyggere der simpelthen elsker når turister kommer forbi og kigger på deres by.

Udforsk es Pla regionen her

Flere

Oplev flere kirker på Mallorca

0 Comments

Leave a reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Alle rettigheder forbeholdes ©2023 Mallorca Oplevelser - Danmarks største guide til Mallorca

Log in with your credentials

Forgot your details?