Església de la Mare de Déu del Carme de Porto Cristo

nostra senyora del carme er kirken i porto cristo mallorca
Om

Església de la Mare de Déu del Carme er kirken i Porto Cristo, som hver weekend besøges flittigt at de lokale mallorcinere.

Kirken er blandt de nyere af slagsen på Mallorca, konstrueret mellem 1890 og 1949 og dermed en del af historicismen, selvom flere hævder at byggeperioden hedder “senromatikken”.

Església de la Mare de Déu del Carme er bygget som en typisk kristen basilika, med enkelt aflangt kirkeskib og tilhørende sidekapeller. Den er dedikeret til Carmen, skytshelgen for fiskere og navigatører.

Den mægtige stentrappe, der fører op til hovedindgangen, blev tilføjet i 1957.

 

Gudstjenester:

Lørdage19:00 og 20:0018:00 – 20:30
Søndage9:00, 11:00 samt 19:00
Hvor

Porto Cristo

Porto Cristo er en af Mallorcas ældste rejsemål for turister, og samtidig hjemsted for en af Mallorcas første turistattraktioner, drypstenshulerne Cuevas del Hams. Det er dog nogle andre drypstenshuler der gennem de seneste år har sat Porto Cristo på kortet, nemlig Cuevas del Drach, de berømte Dragegrotter, der er blevet en af Mallorcas største turistattraktioner, og som besøges af tusindvis af mennesker hver dag. Porto Cristo byder på en dejlig lille strand med gyldent sand, beliggende ved siden af lystbådehavnen og den livlige marina med alle restauranterne og barerne.

Porto Cristo drypstenshuler, marked og strand

Flere seværdigheder omkring Porto Cristo

Opdag Llevant-regionen på Mallorca

Llevant regionen på Mallorca har sit navn efter Llevant bjergkæden og naturparken beliggende på øens nordøstlige kappe, nord for byen Arta. Regionen inkluderer populære rejsemål som Cala Bona, Cala Millor, Sa Coma, s’Illot, Cala Ratjada, Canyamel, Porto Cristo og Cales de Mallorca. Foruden disse er Llevant hjemsted for en række historiske byer som Arta og Manacor. Llevant byder på Mallorcas eneste via verde (grønne rute), smukke kyster med lækre strande, varierede landskaber af bjerge, landeveje og kuperet terræn, samt en masse charmerende landsbyer, som Sant Llorenc, Son Servera og Capdepera.

Flere

Flere kirker på Mallorca

0 Comments

Leave a reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Alle rettigheder forbeholdes ©2023 Mallorca Oplevelser - Danmarks største guide til Mallorca

Log in with your credentials

Forgot your details?