Søg
Close this search box.

Cueva Pas de Vallgornera

Cueva Pas de Vallgornera er beliggende under jorden, omkring Cala Pi på Mallorcas sydøstlige side

Cueva Pas de Vallgornera kan kun tilgås via dykkervejen, men er et særsyn og oplevelse, kun de få får på Mallorca.

Cueva Pas de Vallgornera blev første gang opdaget i 1968, dog senere op gennem 90’erne, blev flere rum og gange opdaget af forskere. Cueva Pas de Vallgornera er anslået til at overstige en længde på over 65 km, der strækker sig under jordens overflade. Da man stadig ikke er færdig med at finde nye gange og kamre forbundet med grotten, er den fredet af UNESCO, som en del af verdensnaturarven.

I 2010 finder palæontologer skelettet af et dyr, kendt som “gede-anden” i hulerummet “Tragus”. Skelettet viser sig at være et manglende led i den evolutionære historie og man forventer at finde meget mere over de næste mange år.

Populært lige nu

Forår i maj måned på Mallorca, Spanien. En bugt omgivet af smuk uspoleret natur.

Mallorca i maj

Mallorca i maj Billede: Muzykalne Podróże/Unsplash Inspiration og idéer til rejsen til Mallorca i maj måned Maj måned på Mallorca er starten på sommeren. Hotellerne

Læs mere »
Gruppe cykelryttere kører Mallorca 312 cykelløb på øen Mallorca i april.

Mallorca 312

Mallorca 312 er Europas største og hårdeste endagscykelløb, der finder sted i slutningen af april, hvor 8.000 cykelryttere tager udfordringen op.

Læs mere »
Yachts i Palma havn i april måned, på øen Mallorca i Spanien.

Mallorca i april

Mallorca i april Inspiration og idéer til rejsen til Mallorca i april måned Mallorca i april måned markerer åbningen af strand- og badebyerne på kysterne,

Læs mere »

Andre grotter du skal besøge på Mallorca