Søg
Close this search box.

Cueva de s’Avenc de Son Pou

Cueva de s’Avenc de Son Pou er en meget interessant hule i Serra Tramuntana bjergene, mellem landsbyerne Santa Maria del Cami, Bunyola og Alaró.

Du får adgang til Cueva de s’Avenc de Son Pou via en snæver tunnel – når først du er inde, befinder du dig i en slags hall, hvorfra sollyset skaber en unik belysning. Herfra kan du bevæge dig videre til de dybere områder af hulen.

Gennem de små gange i Cueva de s’Avenc de Son Pou, skal du lægge mærke til de mange figurer der former sig i klippen, både i gulvet og på væggene. Her kan være lidt vådt og fugtigt i hulen, så husk gode vandresko.

Hulen her er ikke en typisk turistattraktion, men for dig der elsker at vandre eller klatre, er den et must see på Mallorca!

Populært lige nu

Forår i maj måned på Mallorca, Spanien. En bugt omgivet af smuk uspoleret natur.

Mallorca i maj

Mallorca i maj Billede: Muzykalne Podróże/Unsplash Inspiration og idéer til rejsen til Mallorca i maj måned Maj måned på Mallorca er starten på sommeren. Hotellerne

Læs mere »
Gruppe cykelryttere kører Mallorca 312 cykelløb på øen Mallorca i april.

Mallorca 312

Mallorca 312 er Europas største og hårdeste endagscykelløb, der finder sted i slutningen af april, hvor 8.000 cykelryttere tager udfordringen op.

Læs mere »
Yachts i Palma havn i april måned, på øen Mallorca i Spanien.

Mallorca i april

Mallorca i april Inspiration og idéer til rejsen til Mallorca i april måned Mallorca i april måned markerer åbningen af strand- og badebyerne på kysterne,

Læs mere »

Flere interessante grotter du skal opleve på Mallorca