Cueva de s’Avenc de Son Pou

Om

Cueva de s’Avenc de Son Pou er en meget interessant hule i Sierra Tramuntana bjergene, mellem landsbyerne Orient og Alaró.

Du får adgang til Cueva de s’Avenc de Son Pou via en snæver tunnel – når først du er inde, befinder du dig i en slags hall, hvorfra sollyset skaber en unik belysning. Herfra kan du bevæge dig videre til de dybere områder af hulen.

Gennem de små gange i Cueva de s’Avenc de Son Pou, skal du lægge mærke til de mange figurer der former sig i klippen, både i gulvet og på væggene. Her kan være lidt vådt og fugtigt i hulen, så husk gode vandresko.

Hulen her er ikke en typisk turistattraktion, men for dig der elsker at vandre eller klatre, er den et must see på Mallorca!

Hvor

Alaró

Alaró er et naturskønt område beliggende i en smuk dal for foden af de dramatiske Tramuntana-bjerge på Mallorcas vestlige side. Alaró er bedst kendt for to ting; den gamle middelalderfæstning på bjerget over byen, Castell d’Alaró, samt det populære spisested, es Verger, kendt for sin friske lammeskulder. Grundet sin skønne beliggenhed er Alaró elsket blandt aktive turister, særligt cyklister og vandrere. I Alaró finder du også en række dejlige overnatningssteder, bla. ferieboliger og hoteller.

Alaró overnatningssteder, seværdigheder, aktiviteter og marked

Flere seværdigheder omkring Alaró

Opdag Raiguer-regionen på Mallorca

Raiguer er en region der løber fra Santa Maria del Cami i syd til Alcúdia og Aucanada-odden i nord. Raiguer byder på nogle af de mest nuancerede landskaber på øen, da den har bjerge omkring Alaró, Binibona, Lloseta og Caimari, kyster ved Alcúdia og Aucanada og endelig idylleriske rurale landområder omkring Santa Maria del Cami, sa Pobla, Moscari, Biniamar og Consell. Der er masser at opleve i Raiguer, masser af aktiviteter der kan nydes og en god blanding af både autenticitet og turisme.

Flere

Flere grotter og huler på Mallorca

0 Comments

Leave a reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Alle rettigheder forbeholdes ©2023 Mallorca Oplevelser - Danmarks største guide til Mallorca

Log in with your credentials

Forgot your details?