Søg
Close this search box.

Convent de les Germanes de la Caritat

Lille kloster i en gade i byen Sencelles på Mallorca, kaldet Convent de les Germanes de Claritat.

Gemt i gaden Carrer de la Caridad, her i den rolige landsby, Sencelles, finder du en bygning med en helt særlig historie.

Da søster Francinaina Cirers fader døde tilbage i 1821, gjorde hun nemlig huset til et bedested, hvor pilgrimsrejsende, lokale og naturligvis hende selv, havde mulighed for at finde et fristed.

Godt 30 år senere stiftede hun klosteret Convent de les Germanes de la Caritat i selv samme bygning, hvorefter hun skænkede det til kirken og en etage mere blev bygget til, at huse de pilgrimsrejsende. Mange år senere er klostret igen udvidet ved at købe nabobygningen, som følge af stor popularitet.

Ved siden af hovedindgangen hænger en mindeplade og inde i selve bygningen finder du et lille museum, der fortæller om Francinaina Cirer, hendes liv og viser hendes personlige ejendele i de forskellige værelser. Desuden ses hendes grav i kapellet i stueetagen.

Populært lige nu

Forår i maj måned på Mallorca, Spanien. En bugt omgivet af smuk uspoleret natur.

Mallorca i maj

Mallorca i maj Billede: Muzykalne Podróże/Unsplash Inspiration og idéer til rejsen til Mallorca i maj måned Maj måned på Mallorca er starten på sommeren. Hotellerne

Læs mere »
Gruppe cykelryttere kører Mallorca 312 cykelløb på øen Mallorca i april.

Mallorca 312

Mallorca 312 er Europas største og hårdeste endagscykelløb, der finder sted i slutningen af april, hvor 8.000 cykelryttere tager udfordringen op.

Læs mere »
Yachts i Palma havn i april måned, på øen Mallorca i Spanien.

Mallorca i april

Mallorca i april Inspiration og idéer til rejsen til Mallorca i april måned Mallorca i april måned markerer åbningen af strand- og badebyerne på kysterne,

Læs mere »

Flere klostre på Mallorca