Centre Cultural Contemporani Pelaires

Kunstgalleri Pealaires i Palma Mallorca
Om

Centre Cultural Contemporani Pelaires er et interessant besøg, både for bygningens arkitektur, men også for de mange spændende udstillinger der tager sig ud her.

Bygningen, Ca’n Verí, er et smukt byhus fra det 17. århundrede, som oprindeligt har tilhørt den portugisiske Verí-familie, der tilbage under reconquesta, deltog i tilbageerobringen af Mallorca fra maurerne.
Ca’n Verí har desuden været benyttet som kloster for en nonneorden, gennem et halvt hundrede år.

Centre Cultural Contemporani Pelaires ligger i den snævre gågade, Carrer de Can Verí, der netop har sit navn efter Ca’n Verí. Gaden er kendt for sine mange antikbikse, gallerier og små boutiques.

Information:

Centre Cultural Contemporani Pelaires
Carrer de Can Verí, 3
07001 Palma de Mallorca
Tlf: +34 971 72 03 75
Mail: info@pelaires.com
Web: Centre Cultural Contemporani Pelaires

Åbningstider

Tirs – fre10:00 – 13:3016:45 – 20:00
Lørdag10:00 – 13:30
EntréGratis
Hvor

Palma

Palma er Mallorcas og de baleariske øers hovedstad, en by der flere gange er kåret som den bedste by i verden at bo i. Palma har en lang og spændende historie, der tager os helt tilbage til dens grundlæggelse i romertiden. Gennem mere end et årtusind har flere kulturer haft sat deres præg på byen, som på mange måder ebber af kulturhistorie og mangfoldighed. Palma er et oplagt besøgsmål på enhver tur til Mallorca, der er altid noget at se eller lave her, f.eks. en shoppingtur i de mange butikker omkring hjertet af byen, eller en tur på cafe eller restaurant. Palma er samtidig hjemsted for nogle utrolige seværdigheder, der nok skal få kameraet frem. Besøg bla. Sa Seu katedralen, Bellver-slottet, Almudaina-paladset, de arabiske bade, Casal Solleric, Sant Francesc klostret, tag en tur med veterantoget til Sóller eller udforsk byens arkitektoniske perler. Ønsker du at bo i Palma, kan du glæde dig til en række sublime luksushoteller som ligger i smukke historiske bygninger i hjertet af byen, hvor opvartning og romantik er notorisk.

Palma hotel, sightseeing, seværdigheder og guide

Flere seværdigheder i Palma

Opdag flere rejsemål nær Palma

Cala Major

Ca’n Pastilla

s’Arenal

Flere

Flere museer og udstillinger på Mallorca

0 Comments

Leave a reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Alle rettigheder forbeholdes ©2023 Mallorca Oplevelser - Danmarks største guide til Mallorca

Log in with your credentials

Forgot your details?