Søg
Close this search box.

Andratx byfest og marked 2019

Mere end 150 stande og boder er sat op til den store byfest i Andratx i weekenden d. 6.-7. april 2019

Den forestående weekend står den på hygge og festivitas i Andratx, hvor den 35. årlige byfest afholdes i kommunen. Byfesten inkluderer mere end 150 boder og stande, en tapasrute samt kulinariske demonstrationer. I løbet af weekenden repræsenteres nogle af Mallorcas mest traditionsrige elementer med nye innovative tiltag for at gøre byfesten så mangfoldig som mulig.

Højdepunkter lørdag

I løbet af eftermiddagen kan du opleve flere optrædener af lokale danse og sanggrupper, samt udstilling af Ricard Llorens, som gennem en årrække har fotograferet får og geder ved forskellige markeder gennem årene.

Er du hundeelsker, kan du også glæde dig til opvisning fra Mallorcas civilgarde, der sammen med deres hunde viser unik træning og agility.

Kl. 21:00 starter den store tapasrute, på Placa d’Espanya i hjertet af Andratx, hvor 28 forskellige restauranter og barer har linet stande op med et kæmpe udvalg af tapas samt drikkevarer, til priser omkring 2 – 4 euro. Blandt det enorme udvalg af lækre tapas, finder du bla. traditionelle mallorcinske spiser som snegle, blæksprutter og sobrassada. Men også nyere og mere innovative variationer af tapas vil være at finde, bla. kombinationer af sushi samt nye måder at lave lam på. Aftenen får lyd af flere live bands samt DJ’s, der sørger for en festlig lydkulisse.

Søndag, den store dag

Som tilfældet er langt de fleste byfester på Mallorca, er søndag den store dag. Allerede fra kl. 9 om morgenen åbner den store markedsplads i Andratx med over 150 boder og stande. På markedet kan bla. købes second hand tøj, håndværk, der er aktiviteter for børn, konkurrencer, udstillinger og masser af dyr, heriblandt en stor hesteudstilling. Her vil også være gamle maskiner og køretøjer for mændene, samt en motorsavs-konkurrence.

Kl. 13:30 på gaden, Paseo de Son Mas, kan du glæde dig til det store gastronomiske højdepunkt. Her er 19 forskellige restauranter klar med et væld af lækre anretninger til omkring 5 euro.

Relevante links