Søg
Close this search box.

Hotel Voramar er et lækkert charterhotel, beliggende centralt med direkte adgang til stranden, i det populære stadigt voksende ferieområde, Cala Millor, på den bedste og største strandstrækning på Mallorcas østkyst.

Hotellet er udstyret med alle tænkelige faciliteter, så rammerne for en perfekt ferie er på plads. Særligt hvis du leder efter discount hotel med havudsigt!

Cala Millor er kendt og elsket for den lange, brede sandstrand, enorme udbud af aktiviteter samt det familievenlige miljø med plads til alle aldre.

Bestil Hotel Voramar, Cala Millor til billigste pris

 

Hotel Voramar byder velkommen til Cala Millor, på deres hotel, lige ud til den lækre hvide sandstrand der hører til området.

Fra Hotel Voramar, har du let adgang til områdets mange aktivitetstilbud og kan på kort tid nå ud til nogle af Mallorcas mest ikoniske seværdigheder, som de enestående drypstenshuler, Cuevas del Drach, eller leje en bil og på en time nå middelhavets hovedstad, Palma de Mallorca.

Hotellet har alle tænkelige faciliteter du måtte ønske, for at skabe en ferie hvor du ikke skal tænke på noget som helst, men bare nyde dig selv og dine medrejsende!

Du bydes hjerteligt velkommen på Hotel Voramar

Overnatning og aktiviteter i Cala Millor Mallorca

Overnatning og aktiviteter i Cala Bona Mallorca

Overnatning og aktiviteter i Cala d’Or

Overnatning og aktiviteter i Sa Coma Mallorca

Overnatning og aktiviteter i s’Illot Mallorca

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *