Joan Oliver “Maneu” Galeria d’Art

Om

Joan Oliver “Maneu” Galeria d’Art er beliggende i Palma de Mallorcas fashionable og kulturelle centrum, ikke langt fra byens mondæne shoppingdistrikter og havnefront.

Joan Oliver “Maneu” Galeria d’Art er dedikeret til promovering af den “nye” generation af samtidskunstnere fra de baleariske øer, uden at forglemme økulturens oprindelige rødder.

Galleriet afholder mange udstillinger hvert år, desuden en række auktioner, der tiltrækker et bredt publikum.

Information:
Joan Oliver -Maneu- Galeria d’Art
C/ Montcades, 2
07012 Palma de Mallorca
Tlf. +34 971 72 13 42

Åbningstider:

Man-fre: 10:00 – 14:00 samt mellem 16:30 – 20:00

Hvor

Palma

Palma er Mallorcas og de baleariske øers hovedstad, en by der flere gange er kåret som den bedste by i verden at bo i. Palma har en lang og spændende historie, der tager os helt tilbage til dens grundlæggelse i romertiden. Gennem mere end et årtusind har flere kulturer haft sat deres præg på byen, som på mange måder ebber af kulturhistorie og mangfoldighed. Palma er et oplagt besøgsmål på enhver tur til Mallorca, der er altid noget at se eller lave her, f.eks. en shoppingtur i de mange butikker omkring hjertet af byen, eller en tur på cafe eller restaurant. Palma er samtidig hjemsted for nogle utrolige seværdigheder, der nok skal få kameraet frem. Besøg bla. Sa Seu katedralen, Bellver-slottet, Almudaina-paladset, de arabiske bade, Casal Solleric, Sant Francesc klostret, tag en tur med veterantoget til Sóller eller udforsk byens arkitektoniske perler. Ønsker du at bo i Palma, kan du glæde dig til en række sublime luksushoteller som ligger i smukke historiske bygninger i hjertet af byen, hvor opvartning og romantik er notorisk.

Palma hotel, sightseeing, seværdigheder og guide

Flere seværdigheder i Palma

Opdag flere rejsemål nær Palma

Cala Major

Ca’n Pastilla

s’Arenal

Flere

Flere museer og udstillinger på Mallorca

0 Comments

Leave a reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Alle rettigheder forbeholdes ©2023 Mallorca Oplevelser - Danmarks største guide til Mallorca

Log in with your credentials

Forgot your details?