Ses Figueroles

Om

Ses Figueroles er gamle nedlagte snehuse, brugt til opbevaring helt frem til 1900-tallet

I godt 600 meters højde finder du det nedlagte snehus, Ses Figueroles, der i mange år tilhørte Caimari by.

Dokumentationen viser at huset er fra omkring år 1713, men det fremgår også af tidsskrifter, at klimaet i området har været for varmt til at opbevare sneen. Derfor menes det, at huset ikke har været i brug i mange år.

Vegetationen i området, har sat sit tydelige præg på det gamle hus som desværre ikke er i så god stand mere. Det skal dog ikke holde dig fra at se huset, eller resterne af det, hvis du alligevel er på vandretur i området. Huset er stadig en vigtig del af Mallorcas kulturarv, der fortæller om livet på øen flere hundrede år tilbage.

Der findes flere eksempler på disse snehuse rundt omkring i bjergene, så fortvivl ej hvis du er vandrer, du vil som opdagelsesrejsende finde masser af dem.

Hvor

Caimari

Caimari er en søvnig lille flække beliggende direkte for fødderne af Tramuntana, mellem olivenlunde og skovbeklædte bjergskråninger. Caimari er kendt som den største og bedste produktion af olivenolie på hele Mallorca, hvorfor det også er netop her at øens årlige olivenfestival afholdes. Gå på opdagelse i den lille by og find seværdigheder som landsbykirken, det etnologiske udendørs museum, den gamle pilgrimssti til det berømte Lluc kloster samt de UNESCO beskyttede stenterrasser på skråningerne. Caimari er godt beliggende tæt på andre landsbyer, masser af naturskønne områder samt den større by Inca.

Caimari ophold, seværdigheder, aktiviteter og begivenheder

Flere seværdigheder omkring Caimari

Opdag Raiguer-regionen på Mallorca

Raiguer er en region der løber fra Santa Maria del Cami i syd til Alcúdia og Aucanada-odden i nord. Raiguer byder på nogle af de mest nuancerede landskaber på øen, da den har bjerge omkring Alaró, Binibona, Lloseta og Caimari, kyster ved Alcúdia og Aucanada og endelig idylleriske rurale landområder omkring Santa Maria del Cami, sa Pobla, Moscari, Biniamar og Consell. Der er masser at opleve i Raiguer, masser af aktiviteter der kan nydes og en god blanding af både autenticitet og turisme.

Flere

Flere vartegn og monumenter på Mallorca

Alle rettigheder forbeholdes ©2023 Mallorca Oplevelser - Danmarks største guide til Mallorca

Log in with your credentials

Forgot your details?