Cova des Corral des Porcs er en del af Mallorcas uforlignelige og foranderlige landskab, der gør øen til et af Europas mest populære vandreferie-destinationer.

 

Der har boet mennesker på Mallorca i mere end 4.000 år, arkæologiske artefakter og menneskeskabte grotter vidner herom, Cova des Corral des Porcs er blandt disse.

En smule nordvest for Lloseta, i skønne fyrreskove for foden af bjergene, er der mulighed for at se den “hemmelige” grotte.

Grotten vidner netop om det liv der har været i området, flere tusinder år forud for katalanernes erobring af Mallorca. Grotterne, som tæller nogle stykker, er blevet brugt til beboelse, tilbedelse og også tidligere gravpladser er fundet heroppe.

Grotten er åben for offentligheden, men det er op til dig selv, om du vil begive dig ned gennem de mørke underjordiske gange.

Uanset hvad, er Cova des Corral des Porcs, en smuk og oplevelsesrig tur og et must for en hver eventyrer eller vandrer.

BEMÆRK! Kortet viser ikke en præcis placering af grotten, men hvilket område grotten befinder sig i. Udstyr er krævet hvis du vil ned i den.

Udforsk disse områder i nærheden af Cova des Corral des Porcs

Lloseta

Inca

Biniamar

Mancor de la Vall

Binissalem

Consell

Sencelles

Alaró

Selva

Llubí

0 kommentarer

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

©2021 Mallorca Oplevelser | Rejse til Mallorca, hotel på Mallorca, guides til destinationer, inspiration til seværdigheder, aktiviteter, markeder sport og oplevelser

Log in with your credentials

Forgot your details?