Cova des Corral des Porcs

Om

Cova des Corral des Porcs er en del af Mallorcas uforlignelige og foranderlige landskab, der gør øen til et af Europas mest populære vandreferie-destinationer.

 

Der har boet mennesker på Mallorca i mere end 4.000 år, arkæologiske artefakter og menneskeskabte grotter vidner herom, Cova des Corral des Porcs er blandt disse.

En smule nordvest for Lloseta, i skønne fyrreskove for foden af bjergene, er der mulighed for at se den “hemmelige” grotte.

Grotten vidner netop om det liv der har været i området, flere tusinder år forud for katalanernes erobring af Mallorca. Grotterne, som tæller nogle stykker, er blevet brugt til beboelse, tilbedelse og også tidligere gravpladser er fundet heroppe.

Grotten er åben for offentligheden, men det er op til dig selv, om du vil begive dig ned gennem de mørke underjordiske gange.

Uanset hvad, er Cova des Corral des Porcs, en smuk og oplevelsesrig tur og et must for en hver eventyrer eller vandrer.

BEMÆRK! Kortet viser ikke en præcis placering af grotten, men hvilket område grotten befinder sig i. Udstyr er krævet hvis du vil ned i den.

Hvor

Lloseta

Lloseta er en hyggelig lille by beliggende direkte på bjergskråningerne, ca. 10 minutter fra Inca. Lloseta er kendt for sit tidligere adelige palads, Ayamans, der stammer helt tilbage fra den katalanske erobring af Mallorca. Men Lloseta har meget mere at byde på, bla. det moderne teater, sognekirken og det gamle Cocó-kapel i udkanten af byen. Lloseta er et oplagt sted at booke et romantisk ophold, det lækre Cas Comte hotel i hjertet af byen er kendt for sit autentiske charme og luksus.

Lloseta seværdigheder og ophold

Flere seværdigheder omkring Lloseta

Opdag Raiguer-regionen på Mallorca

Raiguer er en region der løber fra Santa Maria del Cami i syd til Alcúdia og Aucanada-odden i nord. Raiguer byder på nogle af de mest nuancerede landskaber på øen, da den har bjerge omkring Alaró, Binibona, Lloseta og Caimari, kyster ved Alcúdia og Aucanada og endelig idylleriske rurale landområder omkring Santa Maria del Cami, sa Pobla, Moscari, Biniamar og Consell. Der er masser at opleve i Raiguer, masser af aktiviteter der kan nydes og en god blanding af både autenticitet og turisme.

Flere

Opdag flere grotter og huler på Mallorca

0 Comments

Leave a reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Alle rettigheder forbeholdes ©2023 Mallorca Oplevelser - Danmarks største guide til Mallorca

Log in with your credentials

Forgot your details?