Søg
Close this search box.

Cova des Corral des Porcs

Cova des Corral des Porcs er en del af Mallorcas uforlignelige og foranderlige landskab, der gør øen til et af Europas mest populære vandreferie-destinationer

Der har boet mennesker på Mallorca i mere end 4.000 år, arkæologiske artefakter og menneskeskabte grotter vidner herom, Cova des Corral des Porcs er blandt disse.

En smule nordvest for Lloseta, i skønne fyrreskove for foden af bjergene, er der mulighed for at se den “hemmelige” grotte.

Grotten vidner netop om det liv der har været i området, flere tusinder år forud for katalanernes erobring af Mallorca. Grotterne, som tæller nogle stykker, er blevet brugt til beboelse, tilbedelse og også tidligere gravpladser er fundet heroppe.

Grotten er åben for offentligheden, men det er op til dig selv, om du vil begive dig ned gennem de mørke underjordiske gange.

Uanset hvad, er Cova des Corral des Porcs, en smuk og oplevelsesrig tur og et must for en hver eventyrer eller vandrer.

BEMÆRK! Kortet viser ikke en præcis placering af grotten, men hvilket område grotten befinder sig i. Udstyr er krævet hvis du vil ned i den.

Populært lige nu

Forår i maj måned på Mallorca, Spanien. En bugt omgivet af smuk uspoleret natur.

Mallorca i maj

Mallorca i maj Billede: Muzykalne Podróże/Unsplash Inspiration og idéer til rejsen til Mallorca i maj måned Maj måned på Mallorca er starten på sommeren. Hotellerne

Læs mere »
Gruppe cykelryttere kører Mallorca 312 cykelløb på øen Mallorca i april.

Mallorca 312

Mallorca 312 er Europas største og hårdeste endagscykelløb, der finder sted i slutningen af april, hvor 8.000 cykelryttere tager udfordringen op.

Læs mere »
Yachts i Palma havn i april måned, på øen Mallorca i Spanien.

Mallorca i april

Mallorca i april Inspiration og idéer til rejsen til Mallorca i april måned Mallorca i april måned markerer åbningen af strand- og badebyerne på kysterne,

Læs mere »

Flere interessante steder du skal opleve på Mallorca