Can Manera de la Costa

Om

Can Manera de la Costa, var hjem til den velhavende Manera de la Costa familie.

Som sådan er huset ikke en seværdighed, men en nydelig bygning, hvis du er interesseret i arkitektur – og særligt herskabsejendomme.

Bygningen kan dateres helt tilbage til det 15. århundrede. Den har to etager og hovedindgangen er pyntet med en halv-cirkelformet hvælvet bue.

På første etage, til venstre for døren, kan du se et flot renæssancevindue fra det 16. århundrede, med familien Maneras våbenskjold i.

Omvendt vore dage, var Mallorcas landdistrikter op gennem middelalderen, hjemsted for øens mest velhavende familier. Typisk familier, hvis forfædre havde en forbindelse til Katalonien eller Valencia og til reconquestaen, hvor øen igen kom under kristen dominans.

Hvor

Montuïri

Montuïri er indbegrebet af en mallorcinsk landsby, med ujævne stenbelagte gader, rustikke husfacader og al handel centreret omkring hovedgaden. Montuïri byder på en god håndfuld seværdigheder, såsom udgravningen af den talaiotiske landsby Son Fornés, Sant Miquel eremitagen, de gamle møller og den smukke Sant Bartomeu sognekirke. Desuden byder Montuïri på en række herlige begivenheder, som det ugentlige marked og den årlige agerhøne-festival.

Rejseguide til Montuïri med ophold, aktiviteter og begivenheder

Flere seværdigheder omkring Montuïri

Pla de Mallorca

Pla de Mallorca er den region hvor du finder de mest rurale og landlige omgivelser på øen, og ofte kendt som ‘det indre Mallorca’. Pla de Mallorca er den mindst turistede region, her er det landbrugssamfund og traditioner der dominerer livet. Men det er ikke ens betydning med at du ikke skal besøge områder, tværtimod. De mange rolige landeveje gør regionen til et paradis for cyklister, byerne har et utal af historier at fortælle, de mange begivenheder og markeder, de autentiske lokale restauranter og barer, og så er der selvfølgelig de lokale indbyggere der simpelthen elsker når turister kommer forbi og kigger på deres by.

Udforsk es Pla regionen her

Flere

Oplev flere historiske bygninger på Mallorca

0 Comments

Leave a reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Alle rettigheder forbeholdes ©2022 Mallorca Oplevelser - Danmarks største guide til Mallorca

Log in with your credentials

Forgot your details?