Campos Rådhus

Om

I forlængelse med det arkitektoniske tema, er Rådhuset i centrum af Campos én af de vigtigste bygninger i området.

Sebastian Santiago sagde, at netop denne arkitektoniske model, stammer fra den middelalderlige catalansk – aragoniske tradition.

Bygningen stod færdig i 1580, blev bygget i forlængelse af et af byens mange forsvarstårne, Can Cos. Netop Can Cos fungerede fra 1700 tallet og indtil 1950’erne som en af byens største og mest kendte kroer, men blev herefter overtaget eller opkøbt af kommunen, som nu har borgmesterens kontor i tårnet.

Udenpå bygningen hænger byens våbenskjold, med den stående bjørn afbilledet. Navnet Campos er nemlig en sammentrækning af ‘camp’ (område) og ‘ós’ (bjørn), hvilket bedst oversættes til ‘bjørnens territorium’. Bemærk, der er til dato endnu ikke registreret en eneste bjørn på Mallorca.

Hvor

Campos

Campos er et typisk landbrugssamfund beliggende på Mallorcas sydkyst, der i den senere årrække har tiltrukket sig større opmærksomhed fra turisme, særligt grundet de mange muligheder for sport og aktiviteter, men også pga. af Mallorcas største uspolerede strand, es Tranc. I Campos finder du en række luksuriøse og charmerende fincas, hoteller og agroturismos, der på fineste vis kombinerer moderne luksus med autentisk mallorcinsk charme.

Campos ophold og aktiviteter

Flere seværdigheder omkring Campos

Opdag Migjorn-regionen på Mallorca

Migjorn-regionen er den mest sydlige region på Mallorca, og samtidig den tørreste.Den består af kommunerne Campos, Llucmajor, Sanatní, Ses Salines og Felanitx, der blandt andet byder på populære rejsemål som Cala d’Or, s’Arenal og Portocolom. De mange flade arealer i Migjorn-regionen gør det attraktivt at cykle her, særligt omkring Llucmajor er cykelturisme meget populært. I det sydøstlige hjørne af regionen finder du desuden det smukke naturområde, Mondragó Park, som er et populært besøgsmål for strandgæster og naturelskere.

Flere

Flere historiske bygninger på Mallorca

0 Comments

Leave a reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Alle rettigheder forbeholdes ©2023 Mallorca Oplevelser - Danmarks største guide til Mallorca

Log in with your credentials

Forgot your details?