Søg
Close this search box.

Besøg et kunststudie på Mallorca

Det er før sagt, at de mere end 400 kunstnere, der har slået sig ned på Mallorca, har været tiltrukket af øens naturlige skøndhed og sindsro, samt dens ekstra skarpe dagslys.

Flere anerkendte kunstnere, har åbnet deres studioer for offentligtheden, så du kan komme ind bag kanvasserne og finde ud af hvorfor Mallorca er så interessant for kunstnere.

Art Balear Studio Tours

Tyske arkitekt og kunstentusiast, Klaus Dorm, åbnede i 2010 sin kunst-tour virksomhed i Fornalutx. Herfra arrangerer han personlige guidede ture for idiividuelle og grupper, til ellers lukkede kunststudioer rundt på hele Mallorca.

C/Sant Bartomeu 1, Fornalutx
Tel.: +34 671 104 948
www.art-balear.com

Yannick & Ben Jakober

Det verdenskendte kunstnerpar, har åbnet deres livlange samling af kunst, for offentligheden. Ikke nok med en vanvittig imponerende kunstsamling, men du kan også nyde ejendommen, Sa Bassa Blanca, på klippeskråningerne med udsigt over Port d’Alcúdia. Det mest kendte samling her, er ansigtsportrætterne af børn fra 16 og 1700-tallet, som har modtaget stor international opmærksomhed.

Sa Bassa Blanca, Apartado 10, Alcúdia
Tel.: +34 971 546 915
www.fundacionjakober.org

Barbara Weils Studio

Et visit til amerikanskfødte Barbara Weils studio i Port d’Andratx, er ikke blot en unik mulighed for at opleve kunstnerens enestående samling af farverig samtidskunst, men også en mulighed for at træde ind i stjernearkitekt Daniel Libeskinds eneste husprojekt nogenside. Det er ikke svært at se, hvordan Barbara Weil gennem 35 år, har fået inspiration til sine mange imponerende værker, med udsigten over Port d’Andratx, lige udenfor vinduerne.

C/ San Carlos 20, Puerto de Andratx
Tel.: +34 971 671 647
www.studioweil.com

José María Fayos

José María Fayos, er blevet kendt over hele Spanien for sine ansigtsportrætter. Særligt efter han modtog æren, at male Kong Carlos I samt Prins Felipe af Borbón, har José María Fayos oplevet international interesse. Han åbnede for nyligt sit studio nær Palmas katedral, for offentligheden.
C/ Morey 11, 2. Palma
Tel.: +34 971 757 569
josemfayos@gmail.com