Mallorca har 20 forskellige golfbaner, alle i fantastisk stand og af høj kvalitet. Med over 300 solskinsdage om året, er golf en sport der dyrkes året rundt på Mallorca.

På siden her har jeg samlet nogle få gode råd til dig, som du skal læse, inden du går i gang med planlægningen af golfferien til Mallorca.

 

  • Inden du drager af sted på golfferie til Mallorca, er det en god idé at have nogle praktiske ting på plads.
  • Find de golfbaner du vil spille på, et stykke tid før afrejse og bestil baner og starttidspunkter hurtigst muligt.
  • Når du bestiller rejsen, skal du huske at gøre opmærksom på, at du medbringer golfbags, da dette har et ekstragebyr hos flyselskaberne.
  • Hav dit DGU kort på dig – også når du bestiller baner.

Der er som sagt omkring 20 forskellige golfbaner på Mallorca. De er af forskellig karakter, sværhedsgrad og prisniveau. For at hjælpe dig med at finde de rigtige golfbaner til din ferie, har vi samlet en liste over samtlige golfbaner samt krav og nyttig information om dem. Langt de fleste af disse golfklubber, har eget klubhus med tilhørende bar/restaurant samt golfshop. Desuden er det muligt at leje udstyr hos dem, ligesom det er muligt at leje golfbuggy, hvilket kan vise sig at være en rigtig fornuftig investering, eftersom solens varme over de åbne golfbaner kan blive voldsomt, specielt i sommermånederne.

Hvis du er nybegynder eller ikke opfylder de skrevne handicap krav til de enkelte baner, er det en god idé, at skrive en høflig mail eller ringe til nogle af golfklubberne på Mallorca. Mange af Golfklubberne vil sandsynligvis være villige til at booke en tid til dig i perioder, hvor der ikke er overfyldt. Tag fat i nogle af de billigere rent fee mæssig. En anden mulighed er, at du finder nogle golfhoteller, altså hoteller, som har tilhørende golfbane eller har en samarbejdsaftale med nogle af golfklubberne dernede.

Planlægger du at spille flere gange på din golfferie på Mallorca, kan det være en særdeles fordelagtig idé, at bestille et rabatkort eller hæfte, til golfbanerne dernede.

Der findes en række forskellige muligheder for, at få rabat på green fees på Mallorca. Vi har linket til et par hjemmesider, hvor du kan finde rabatkort, som også giver rabat på greenfees til mange andre gode golfbaner i Europa.

 

Alle rettigheder forbeholdes ©2023 Mallorca Oplevelser - Danmarks største guide til Mallorca

Log in with your credentials

Forgot your details?