FINCA & HERREGÅRDSFERIE PÅ LANDET PÅ MALLORCA

Nyd roen og freden i Mallorcas rurale landdistrikter

Her finder du en række oplagte destinationer, hvis du vil nyde dig selv og den indre ro det bringer, at på på finca eller herregård på Mallorca.

Oplagte destinationer for landferie i villa, finca eller på herregård, på Mallorca

Rejse til Algaida

algaida hotel guide mallorca

Algaida er kendt for et berømt kloster, en dansegruppe og et glaspusteri. Hvad mere er, at Algaida er en charmerende gammel middelalderby, med sin atmosfærefyldte centrale plaza og mange restauranter. Algaida giver dig mulighed for at komme på landet, uden at komme udenfor rækkevidde af bylivet.

Algaida, rejseguide og hoteltilbud

Maria de la Salut

herregaardsferie i maria salut på mallorca med luksusophold

Maria de la Salut, bringer dig tilbage i tiden og lader den stoppe, så du kan nyde den indre ro brede sig i hele kroppen. Herude på landet, blandt gamle møller og olivenplantager, bor du på rustikke herregårde og fincas, fyldt med luksus.

Maria de la Salut, rejseguide og overnatningstilbud

Petra

torvet i petra mallorca med dets mange cafeer og leben

Petra er en lille helligdom midt ude på landet. Byen er blandt de mindste, men har et stort hjerte og smuk sjæl. Mange cyklister elsker Petra, både some stop på turen og som base.

Petra landsby, guide og overnatningstilbud

Sineu

sineu guide ophold hotel

Sineu ligger lige i hjertet af Mallorca, midt ude på landet. Mange kender Sineu for byens marked om onsdagen, men Sineus centrale placering på Mallorca, gør den eftertragtet for landferier blandt aktive turister.

Sineu, rejseguide og overnatningstilbud

Consell

find finca i consell på mallorca

Consell (Conseij) er en af Mallorca nye vindistrikter, men også en landsby med masser af sjæl og charme. Området omkring Consell, byder på lækre villaer, feriehuse, fincas og herregårde, perfekt til afslapning og aktiviteter.

Consell rejse og hoteltilbud

Felanitx

hotelophold i felanitx på mallorca

Felanitx (Felanis) er et oplagt valgt, hvis du vil mærke mallorcinsk sjæl, men ikke vil undvære øens smukke kyster. Felanitx har masser skatte du kan udforske, samt smuk natur du kan boltre dig i.

Felanitx rejse og hoteltilbud

Campanet

ophold og rejse til campanet på mallorca

Campanet er bedst kendt for sine smukke drypstensgrotter, men campanet er meget andet. Først og fremmest er Campanet vanvittig godt placeret på Mallorca, mellem landdistrikter, bjerge og kystbyer.

Campanet hotel og rejsetilbud

Llucmajor

llucmajor en populær destination for golfspillere

Llucmajor (Jucmajor) er et område der kan det hele, særligt golfspillere elsker Llucmajors populære golfbaner. Llucmajor er oplagt til en herregårdsferie, hvor sport og aktivitet skal blandes med byliv.

Llucmajor rejse og hoteltilbud

Campos

sa rapita er stranden ved campos på mallorca

Campos er en oplagt destination hvis du vil nyde den pastorale landluft, frisket op med briserne fra havet. Campos er beliggende i Mallorcas sydlige landdistrikter, med adgang til landeveje og den enorme naturstrand, Es Trenc.

Campos hotel og rejsetilbud

Porreres

nyd en imponerende udsigt over mallorcas landdistriker fra porreres

Porreres vokser sig mere populært hvert år, efter folk har fået øjnene op for områdets mange aktivitetstilbud, pakket ind i skøn pastoral charme. Selve byen Porreres, er blevet et must for mange cykelryttere der elsker god mad.

Porreres hotel og rejsetilbud

Sencelles

landejendom og villa på landet i sencelles paa mallorca

Sencelles byder på ren afslapning på landet. De mange villaer og fincas herude, gør det muligt at falde helt ned, i lækre rustikke rammer.

Sencelles villa og rejsetilbud

Vilafranca de Bonany

vilafranca på mallorca byder på luksus herregaardsferie

Vilafrnaca de Bonany er kendt som “melonbyen”, grundet områdets mange melonplantager. Rundt om Vilafranca, strækker der sig kæmpe arealer af smukke rurale veje, ideelt for cyklister og for dig der vil nyde stilheden.

Vilafranca villa og rejsetilbud

Montuïri

ophold i montuiri mallorca

Montuïri er for dig der vil tilbage til middelalderen, tilbage til landbrugsamfundet, omgivet af møller, gamle brønde og stenhuse. Montuïri by er bygget på en bakketop, deraf navnet, hvilket giver en herlig udsigt over hele MAllorcas smukke es Pla region.

Montuïri ophold og rejsetilbud

Inca

inca mallorca ophold hotel shopping

Inca er nok bedst kendt som “læderbyen”, grundet de mange læderfabrikker der ligger i byen. Du lejer feriebolig på landet omkring Inca, når du vil have en central beliggenhed på Mallorca, en rolig natur og bredt udvalg af aktiviteter.

Inca rejsetoilbud og villaleje

Sant Joan

herregaardsferie sant joan mallorca

Sant Joan nyder godt af en central placering ude på landet, godt forbundet til resten af øen via vejnettet. Herude ligger mange lækre villaer, fincas og herregårde, som er oplagte valg til en afslappende landferie.

Sant Joan rejse og villa tilbud

Santa Eugènia

ferievilla santa eugenia landet mallorca

Santa Eugènia (Santa Euyénia), er beliggende blot 10-12 minutter udenfor Palma, men alligevel nok til at være langt fra storbyens tempo. Herude, nyder du godt af  roen i det gamle landbrugssamfund, som stadig er bevaret.

Santa Eugènia rejse og hoteltilbud

©2020 Mallorca Oplevelser | Rejse til Mallorca, hotel på Mallorca, guides til destinationer, inspiration til seværdigheder, aktiviteter, markeder sport og oplevelser

Vis
Skjul

Log in with your credentials

Forgot your details?