Søg
Close this search box.

Rejse og ferie i Mallorcas skønne Tramuntana bjerge

Finca els Calderers, gammel herregård lavet om til etnologisk museum, i Sant Joan, Mallorca.

I denne artikel

Find din drømmedestination i Tramuntana-bjergene til romantik eller sport

Alaró er kendt og elsket for sin placering, lige mellem Mallorcas vejnet og bjergene. Herfra, har du adgang til et utal af aktiviteter og skøn natur.

Alaró rejse og finca ferie

Andratx er bedst kendt for sin havneby, Port d’Andratx, men oppe i bjergene, i en lille dal, ligger selve Andratx, en autentisk og hyggelig lille landsby.

Andratx aktiviteter og overnatning

Bunyola er en hyggelig lille landsby i Mallorcas bjerge, med god adgang til resten af Mallorca, både gennem vejnettet og via togstationen.

Bunyola aktiviteter og hotel

Deià er kendt som kunstnernes by, grundet de mange kunstnere der gennem tiden har elsket bjergbyen. Sandheden er dog, at Deià er ren kunst i sig selv. Indkvarteringen i Deià, er ren luksus og enestående udsigt da byen ligger på en bjergtop.

Deia aktiviteter og hoteller

Hvis tanken om at træde tilbage i tiden og lade den stoppe, midt den mest utrolige natur i bjergene tiltaler dig, så er et besøg og ophold i Escorca lige noget for dig. Escorca er også hjemsted for det verdensberømte Lluc-kloster, som du skal opleve at bo på.

Escorca aktiviteter og overnatningstilbud

Esporles er kendt for 2 ting; Mallorcas mest kendte finca, og den eneste by der holder en hel festival for slik og søde sager. Esporles er en utrolig hyggelig by, godt forbundet med bjergenes kringlede vejnet.

Esporles aktiviteter og overnatning

Får du muligheden for at leje hus i Galilea, kan du glæde dig til en ægte bjerglandsby, med vild udsigt over både bjerge og middelhavet.

Galilea aktiviteter og feriehus

Mancor de la Vall, er kendt for sin svampedal og svampefestival. Men den lille landsby i bjergdalen, er en skattekiste af æstetik og utroligt lækre restauranter.

Mancor de la Vall aktiviteter og hotel

Luksus, luksus og mere luksus! Orient, er en lille landsby midt i Mallorcas stedsegrønne bjerge, hvor 4 luksushoteller danner rammerne om en eksklusiv ferie der virkelig er høj som bjergene selv.

Orient hotel og aktiviteter

Pollenca, er for dig der vil have det hele! Pollenca er nok mest kendt for sin tiltrækningskraft af sports-entusiaster, der vil ud og lege i- og prøve kræfter med bjergene på Mallorca, enten på cykel, MTB, med vandrestøvlerne eller klatreudstyret.

Pollenca aktiviteter og hotel

Puigpunyent ligger en god halv times kørsel fra Palma, alligevel godt oppe i bjergenes rolige grønne dale, langt fra storbyens larm og tempo. I Puigpunyent, bor du i rustikke fincaer beliggende på bjergskråningerne der omslutter dalen og selve landsbyen. Nede i byen, finder du et aktivt restaurant- og caféliv.

Puigpunyent aktiviteter og hoteltilbud

Sóller er verdenskendt for sine saftige appelsiner og citroner, der smager som fuglene synger. Sóller er blevet kendt for sit lækre køkken, sin hyggelige bymidte og selvfølgelig den smukke natur her i appelsindalen, som aktive turister elsker.

Sóller aktiviteter og hoteller

Fornalutx er flere gange kåret som hele Spaniens tredjesmukkeste landsby. Fornalutx er evigt smuk, og med det nybyggede vejnet i bjergene, er du ikke mere end blot 10 minutter fra den noget større by, Sóller. Nyd de eksklusive rammer, skabt af naturen og bjergene selv.

Fornalutx aktiviteter og hoteller

Valldemossa blev kendt efter Chopins vinter i byen, tilbage i 1637. Men Valldemossa er meget mere end et klaver, det er et utrolig smukt område, oplagt til både afslapning og aktivitet.

Valldemossa aktiviteter og hoteller