Golf Son Termens er kendt for sin fremragende stand og idylliske bjergskråning ved Bunyola, der tilbyder en pragtfuld udsigt – særligt fra hul 9 er kendt som udsigtspunktet.

Banen hos Golf Son Termens, er designet af Harris gruppen og Jose Rodriguez  -og åbnede i 1998. Trods sin relativt unge alder, er Golf Son Termens kendt for sine hurtige, glatte greens og dens storslåede vedligeholdelsesstand.

Der er rigelig mulighed for at score godt på Golf Son Termens-banen og det bliver kun endnu sjovere, når banen er i så god stand som denne er.

De fleste handicap kan spille på Golf Son Termens, med pas på de mange udfordringer, blandt andet træer, der skygger for søer og bunkers.

Alt i alt, en bane for alle niveauer i dejlige omgivelser og en fornøjelse at spille på.

Du finder Golf Son Termens lige syd for den hyggelige og smukke landsby, Bunyola. Det er let at kommer hertil via den velindrettede infrastruktur, både fra Palma og Bunyola.

Information:

Golf Son Termens
Ctra. de Sesglaieta
07193 Bunyola
Telefon: +34 971 61 78 62
Email: info@golfsontermens.com

Handicap: 28 mænd – 32 damer

Fee: Ca. 85 €

0 kommentarer

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

©2021 Mallorca Oplevelser | Rejse til Mallorca, hotel på Mallorca, guides til destinationer, inspiration til seværdigheder, aktiviteter, markeder sport og oplevelser

Log in with your credentials

Forgot your details?