Søg
Close this search box.

Denne smukke vingård i byen Alaró, producerer helt unikke og særlige vine, både smagsmæssigt og helbredsmæssigt.

Castell Miquel ejer hele tre vinmarker på Mallorca, de to andre ligger i hhv. Binissalem og Porreres. Ved at kombinere de forskellige druesorter fra områderne, har man mulighed for at fremkalde en helt særlig sofistikeret og unik smag. Den anden type og kvalitet af jorden på disse tre steder, giver en rig variation af råvarer, som er ganske sjælden blandt Mallorcas vingårde. Druesorterne indbefatter Cabernet Sauvignon, Shiraz, Merlot og Sauvignon Blanc.

Dr. Popp, som ejer Castell Miquel, er en farmaceut dedikeret til forskning og produktion af naturmedicin, og hans interesse for vin er tæt forbundet med sien undersøgelser af planter og urter og deres helbredende egenskaber. Han anvender en naturlig tilgang til vindyrkning og er sikker i sin viden om, at vinen har altid været brugt som medicin. Han forsker konstant i måder, hvorpå man kan bruge vinstokke i medicin. Det er grunden til, at Castell Miquels vine er lavet ved hjælp af kun naturlige ingredienser og de sunde fordele af druerne er fremhævet i vinene, for at sikre gavnlige egenskaber.

Smagen i vine fra Castell Miquel har antydninger af vanilje, solbær og figner samt et strejf af eksotiske krydderier. Castell Miquels vine er også anderledes, idet de alle er aftappet med glas lukninger, i stedet for propper, man mener at det har betydning for vinens holdbarhed og kvalitet.

Vil du til prøvesmagning hos Castell Miquel? Gården er åben for besøg hver dag, hvor du får guidet tur rundt. For større grupper bedes du/I kontakte gården på forhånd.