Søg
Close this search box.

Helikoptertur over Mallorca

Flyvetur i helikopter på Mallorca.

I denne artikel

Se Mallorca fra fuglens øje

Mallorca har nogle af de mest betagende landskaber i hele Middelhavsområdet.

En flåde af helikoptere fejer over tagene i Palma, langs de imponerende klippevægge mod vest, gennem Serra de Tramuntana bjergene, over kilometer af strande, skjulte bugter, livlige havne, maleriske bjerglandsbyer og endnu uopdagede skønhedspletter mod det indre Mallorca. Flyvning i en helikopter over Mallorca løfter dig til en unik verden fyldt med fascination, spænding og lidenskab.

Kombiner en betagende helikopter flyvning med spændende aktiviteter på vandet! Først en tur gennem Serra de Tramuntana bjergene i helikopter, for derefter at komme en tur om bord på en luksus speedbåd, der viser dig alt det sjove og flotte havet har at byde på, alt imens du nyder kolde forfriskninger. En oplevelsesrig dag hvor du virkelig ser hvad der er mellem himmel og hav. 

 

 

Populært lige nu

Forår i maj måned på Mallorca, Spanien. En bugt omgivet af smuk uspoleret natur.

Mallorca i maj

Mallorca i maj Billede: Muzykalne Podróże/Unsplash Inspiration og idéer til rejsen til Mallorca i maj måned Maj måned på Mallorca er starten på sommeren. Hotellerne

Læs mere »
Gruppe cykelryttere kører Mallorca 312 cykelløb på øen Mallorca i april.

Mallorca 312

Mallorca 312 er Europas største og hårdeste endagscykelløb, der finder sted i slutningen af april, hvor 8.000 cykelryttere tager udfordringen op.

Læs mere »
Yachts i Palma havn i april måned, på øen Mallorca i Spanien.

Mallorca i april

Mallorca i april Inspiration og idéer til rejsen til Mallorca i april måned Mallorca i april måned markerer åbningen af strand- og badebyerne på kysterne,

Læs mere »

Flere aktiviteter du skal opleve på Mallorca