Søg
Close this search box.

Es Verger

Besøg vingården Es Verger i Esporles, Tramuntana

Familien Fullana har en lang tradition for vinproduktion.

For 60 år siden brugte man Mantonegro druer, som voksede i familiens egen baghave, på gården i Santa Maria. Den dag i dag, bruger de stadig druerne fra hjemstavnen, men har udvidet til også at dyrke Cabernet Sauvignon og Merlot-druesorter, som gror i haverne ved fincaen Es Verger i den idylliske bjergferie by, Esporles.

Vingården drives i dag af Miguel Fullana, som har bragt familiens vine i søgelyset, efter han tog beslutningen om at producere og sælge vine fra Es Verger.

Fra starten var Miguel indstillet på, at dyrke alle druer økologisk. Dermed grundlagde han en af ​​de første økologisk fremstillende vingårde, nogensinde på Mallorca. Endvidere har det været nyskabende, at kombinere både franske og mallorcinske druer i produktionen, der har ført til et ganske unikt produkt.

Es Vergers mest succesfulde og anerkendte vin Ses Marjades, har mere end levet op til fincaens forventninger, da den er et topklasse eksempel på en mallorcinsk vin. De producerer også Els Rojals sammen med to andre vine, når høsten tillader det, men kun i meget små mængder og de flasker er normalt forbeholdt deres faste/tilbagevendende klientel.

Du kan besøge Es Verger hver lørdag mellem kl. 10 – 13, men det er også muligt andre dage, blot ring i forvejen, for nærmere aftale.

Besøg Es Vergers website her

Overnatning i Esporles

Overnatning i Valldemossa