Søg
Close this search box.

Es Verger

Besøg vingården Es Verger i Esporles, Tramuntana

Familien Fullana har en lang tradition for vinproduktion.

For 60 år siden brugte man Mantonegro druer, som voksede i familiens egen baghave, på gården i Santa Maria. Den dag i dag, bruger de stadig druerne fra hjemstavnen, men har udvidet til også at dyrke Cabernet Sauvignon og Merlot-druesorter, som gror i haverne ved fincaen Es Verger i den idylliske bjergferie by, Esporles.

Vingården drives i dag af Miguel Fullana, som har bragt familiens vine i søgelyset, efter han tog beslutningen om at producere og sælge vine fra Es Verger.

Fra starten var Miguel indstillet på, at dyrke alle druer økologisk. Dermed grundlagde han en af ​​de første økologisk fremstillende vingårde, nogensinde på Mallorca. Endvidere har det været nyskabende, at kombinere både franske og mallorcinske druer i produktionen, der har ført til et ganske unikt produkt.

Es Vergers mest succesfulde og anerkendte vin Ses Marjades, har mere end levet op til fincaens forventninger, da den er et topklasse eksempel på en mallorcinsk vin. De producerer også Els Rojals sammen med to andre vine, når høsten tillader det, men kun i meget små mængder og de flasker er normalt forbeholdt deres faste/tilbagevendende klientel.

Du kan besøge Es Verger hver lørdag mellem kl. 10 – 13, men det er også muligt andre dage, blot ring i forvejen, for nærmere aftale.

Besøg Es Vergers website her

Overnatning i Esporles

Overnatning i Valldemossa

Populært lige nu

Forår i maj måned på Mallorca, Spanien. En bugt omgivet af smuk uspoleret natur.

Mallorca i maj

Mallorca i maj Billede: Muzykalne Podróże/Unsplash Inspiration og idéer til rejsen til Mallorca i maj måned Maj måned på Mallorca er starten på sommeren. Hotellerne

Læs mere »
Gruppe cykelryttere kører Mallorca 312 cykelløb på øen Mallorca i april.

Mallorca 312

Mallorca 312 er Europas største og hårdeste endagscykelløb, der finder sted i slutningen af april, hvor 8.000 cykelryttere tager udfordringen op.

Læs mere »
Yachts i Palma havn i april måned, på øen Mallorca i Spanien.

Mallorca i april

Mallorca i april Inspiration og idéer til rejsen til Mallorca i april måned Mallorca i april måned markerer åbningen af strand- og badebyerne på kysterne,

Læs mere »