Søg
Close this search box.

Mallorca er et kosmopolitisk mekka og byder på nogle af de lækreste, mest eksotiske beach clubs i verden, der er centre for Middelhavets natteliv. De fleste tilbyder mere end blot strandatmosfære med eksklusive barer, restauranter, pools og spændende fester med levende musik. Uanset om du er bosiddende på øen eller tilbringer din ferie på Mallorca, har beach clubs’ne noget at byde på for enhver smag. Mange af Mallorcas beach clubs ligger på strækningen omkring Palmabugten på sydkysten.

Nikki Beach Club

Det er blevet kaldt det mest sexede sted på jorden og markedsfører sig selv som værende indbegrebet af alt, hvad der er smart og glamourøst ved en dag eller nat på stranden. Kort sagt, er Nikki Beach en livsstil.

Indretningen er noget nær det mest ekslusive, penge kan købe og minder mest af alt om noget du kun ser i luksuskatalogerne, både inde og udendørs. Restauranten serverer kun det allerbedste, fra verdenskøkkenet såsom Akaushi chateaubriand, Alaska Konge krabber og Nikki Beachs egen favorit og hofret, sushi som du aldrig har fået det før. Både dag, aften og nat, leveres musikken af forskellige anerkendte DJ’s fra hele verden.

Her er ikke sparet på noget som helst og er nok den hotteste beach club på hele Mallorca.

Nikki Beach har plads til mere end 300 gæster, så du er sikret en eksklusiv fest i verdensklasse!

Billig rejse Magaluf Mallorca

Anima Beach Club

En perfekt beliggenhed, når du ønsker at undslippe byens centrum for et pust af havluft. Anima Beach Club ligger blot et par minutters gang fra Palmas domkirke, og selv om der hverken er pool eller omklædningsfaciliteter, er deres terrasse en oase af afslapning lige ved Middelhavet.

Stilen er sikker, minimalistisk og fancy. Forskellige farver lyser klubben op i aftentimerne og skaber en moderne og chic scene, hvor du kan nyde velsmagende drinks og mad.

Fødevarekvaliteten og servicen er super og menuen skifter fra år til år, så du er sikret de nyeste trends indenfor gastronomiens verden.

Rejser til Palma Mallorca

Nassau Beach Club

Luksuriøs, minimalistisk og sofistikeret, sådan kan man i virkeligheden beskrive Nassau beach club, der ligger ved stranden i Palma, ved en lille lysthavn.

Panoramavinduer omkredser klubben, som tilbyder udsigt til den storslåede katedral på den ene side og det skønne Middelhav og lysthavn på den anden.

Særligt ved denne beach club er musikken. Ikke fordi rytmerne er specielle, men fordi man har indført såkaldte “silent concerts”, hvor man bruger høretelefoner.

Nassau er for dig, der vil have det bedste fra både storby og strandliv.

Hoteller Palma Mallorca

Beach Club Gran Folies

Gran Folies Beach Club, som åbnede for 12 år siden, har lidt af det hele: tropisk indretning, forførende omgivelser samt saltvandspool, som mere end gør op for manglen på en sandstrand.

Klubben ligger i det smukke og naturskønne område, Cala Llamb tæt på Puerto d’Andratx. Klubben har alle tænkelige faciliteter som blandt andet inkluderer, 200 solvogne, bar/restaurant, spa, massage, personlig træner, babysitter service samt tilbud om billeje.

Udover selve Gran Folies, skal nævnes selve området, Cala Llamp, for området er enestående i sig selv. Det tyrkise vand, der omsluttes af klipper og grønne områder, gør stedet helt specielt for både øje og sjæl.

Hotel i Port Andratx Mallorca

Balneario Beach Club Illetas

Beach Clubs har været en fast del af Illetas’ strandbillede siden 1960’erne. Balneario beach club åbnede i 2003 og har på ganske kort tid taget områdets publikum med storm. De over 9000 m2, som klubben ejer, byder på mere end 300 siddepladser og over 250 solvogne, hvilket gør den til en af de allerstørste på Mallorca.

Chefkok Miguel Garcías paella, er et stort hit ved frokosttid, og hans havtaske og spyd med tigerrejer kan stærkt anbefales. Den bedste cocktail i huset, er den temmelig sjældne Chelsea Iced Tea, en velsmagende sammenblanding lavet af vodka, gin, rom, passionsfrugt likør, toppet citron, lime juice og Champagne.

Omgivelserne giver en følelse af, at være med i en James Bond film, optaget på en tropisk ø.