Søg
Close this search box.

Den lille finca Son Vives i bjergbyen Banyalbufar, er fundet tæt ved havet på den vestlige kyst af Mallorca i bjergene.

Banyalbufar har en stor tradition for dyrkning af særlige hvide druer, nemlig Malvasia de Banyalbufar. Druen blev allerede kendt i det 19. århundrede, da den østrigske hertug Ludwig Salavdor, omtalte i sin berømte bog ‘Die Balearen’, denne drue som værende blandt de bedste på Mallorca.

Son Vives blev grundlagt tilbage i 2003, hvilket gør den til blandt de yngste på øen. Den lille finca, beliggende i centrum af Banyalbufar, har ikke meget mere end 1.5 hektar marker, hvor vinstokkene dyrkes.

Navnet Banyalbufar stammer fra det arabiske sprog og betyder noget i stil med “lille vinhave ved vandet”. Det er præcis hvad du tilbydes ved et besøg hos Son Vives, en uforglemmelig dag eller aften hvor du kan nyde gårdens egen vin, mens du med panoramaudsigt over Middelhavet ser solen gå ned. Det er utroligt hyggeligt at besøge Son Vives, man føler sig som gæst af huset i familiære rammer. Under besøget nøjes du ikke med at smage på de lækre dråber, men bydes også lokale delikatesser som sobrassada, hjemmebagt brød med lokalproduceret olivenolie samt ost fra Mahón.

Besøg efter aftale med ejeren, Toni. Find kontaktinformationer på Finca Son Vives’ hjemmeside