Søg
Close this search box.

[vc_row][vc_column][vc_column_text]

Bodegas Macia Batle

[/vc_column_text][vc_column_text]

Besøg den kendte vingård Macia Batle i Santa Maria del Cami

Macia Batle skiller sig ud, fordi vingården har været i stand til, at tage mallorcinske druer såsom Manto Negro, Callet og Premsal Blanc og kombinere dem med klassiske druesorter som Cabernet Sauvignon, Syrah og Chardonnay til at producere unikke vine, bestående af en meget stærk karakter og frem for alt, af en meget høj kvalitet.

Macia Batle kombinerer kunst med verdenen af ​​vin, ved at supplere deres “Reserva Privada” vine med etiketter, i form af unikke kunstværker. Hvert år designer en ny kunstner etiketter til vinen og derved skaber en kunstudstilling, der portrætterer de mange druesorter på vinflaskerne.

I 1998 åbnede den nye vingård i Santa Maria del Cami, hvor hele produktionen foregår i de frodige omgivelser. Resultatet har været internationalt anerkendelse og tildeling af priser ved talrige lejligheder. Vinene herfra fortsætter med at fascinere vinelskerne, på grund af deres umiskendelige dufte og farver.

Vingården er åben hver dag for besøgende, hvor der også følger flersproget guide med. Hvis I er en større gruppe, der ønsker besøg og rundvisning, skal der bookes på forhånd. Et oplagt sted at besøge, hvis du rejser til Mallorca i vinterhalvåret.

Se meget mere om Macia Batles vingård på hjemmesiden[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]