Søg
Close this search box.

[vc_row][vc_column][vc_column_text]

Kreative vine – traditionelle mallorcanske sorter!

Andrés Gelabert, grundlæggeren af ​​Angel Wine Estate, er mallorciner, men har gennem det meste af sit liv har boet i Californien. Allerede i sine unge år, blev Andrés fascineret af vinfremstillingens kreative processer og da han for nogle år tilbage vendte tilbage til Mallorca, fordybede han sig i de mallorcinske druesorter og fremstillingsmetoder.

Angel Wine Estates filosofi er på én gang traditionel og samtidig nyskabende. De værdsætter mallorcinske druer meget højt og mindst 50 % af alle vin er lavet af mallorcinske druesorter. Samtidig bruger vingården moderne teknologi og metoder til at skabe vine, der er friske og sofistikerede.

Alle vine fra Bodegas Angels Estate har en fyldig smag af druerne, de er lavet på. De er friske og lette at drikke og har en dejlig eftersmag.

Vinsmagning her kan ske ved fremmøde mandag til fredag mellem kl. 10-18 og lørdag efter aftale. Se mere på Bodega Angel Estates hjemmeside[/vc_column_text][vc_column_text]Bodegas Angel ligger i Santa Maria del Cami, ca. 10 minutter nord for Palma.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]