Søg
Close this search box.

Sommerferie-destinationer for voksne på Mallorca

I denne artikel

De bedste destinationer til sommerferie for voksne på Mallorca

Mallorca Oplevelser har samlet en række destinationer sammen til jer, som I skal tage med i overvejelserne, hvis I søger romantisk sommerferie kun for jer!

Destinationerne er valgt i forhold til voksenhoteller, områder og restauranter, så I er sikre på at romantik bliver temaet under sommerferien.

Llucalcari er en lille landsby med blot 20 huse, beliggende på klippeskrænterne ud for Deià. Llucalcari er kendt for sit luksushotel kun for voksne og healende naturlige kilde.

 

Canyamel er kendt som én af Mallorcas mest populære voksen-destinationer, med et bredt udvalg af aktiviteter og luksushoteller.

 

Sant elm er en charmerende gammel fiskerihavn, beliggende mest vestligt på Mallorca i skønne rammer. Samtlige restauranter og hoteller ligger med udsigt til havet.

 

Port d’Anratx, er kendt som én af Mallorcas mest romantiske voksenferie-destinationer. Fokus er på luksus, lækker mad og jer i centrum.

 

 

Populært lige nu

Forår i maj måned på Mallorca, Spanien. En bugt omgivet af smuk uspoleret natur.

Mallorca i maj

Mallorca i maj Billede: Muzykalne Podróże/Unsplash Inspiration og idéer til rejsen til Mallorca i maj måned Maj måned på Mallorca er starten på sommeren. Hotellerne

Læs mere »
Gruppe cykelryttere kører Mallorca 312 cykelløb på øen Mallorca i april.

Mallorca 312

Mallorca 312 er Europas største og hårdeste endagscykelløb, der finder sted i slutningen af april, hvor 8.000 cykelryttere tager udfordringen op.

Læs mere »
Yachts i Palma havn i april måned, på øen Mallorca i Spanien.

Mallorca i april

Mallorca i april Inspiration og idéer til rejsen til Mallorca i april måned Mallorca i april måned markerer åbningen af strand- og badebyerne på kysterne,

Læs mere »