Nyd en autentisk togtur gennem Mallorcas smukke landskaber med det antikke tog mellem Palma og Sóller

Oplev Mallorcas skønne natur og charmerende smilehuller, med det antikke tog der kører mellem Palma og Sóller hver dag.

Fra Sóller, kan du tage den gamle sporvogn The Orange Express, som kører ned til havnefronten i Port de Sóller.

Togturen på Mallorca, er en tidrejse, med autentiske lyde, dufte og visuel skønhed.
 Antikke tog mellem Palma – Sóller, Ferrocarril de Sóller

Tag en tur på en traditionel smalsporet jernbane, gennem spektakulære landskaber på tværs af Mallorca.

Åbningen af ​​en jernbanelinjen mellem Palma og Sóller i 1912 og sporvognen, der forbinder Sóller til Puerto d’Sóller det følgende år, bragte den nordvestlige kyst inden for rækkevidde af hovedstaden.

De over 100 år gamle togvogne er stadig i brug den dag i dag, hvilket gør togturen til en helt særlig og autentisk oplevelse.

Toget kører fra Placa d’Espanya i centrum af Palma 5 gange dagligt. Afgangen kl. 10:40 er kaldt “turistturen”, som stopper nogle gange undervejs for, at give plads til fotografering af det smukke landskab. Denne afgang kan være meget overfyldt og spørgsmålet er, om det virkelig er den ekstrabetaling de tager for det, er det værd.

Mahogni paneler, messingbeslag, fløjten og viflen er alle nogle af de indtryk der præger de gamle togvogne, som du tøffer ud ad Palma og videre mod forstæderne til de når bjergene. Her venter der kringlede spor, der snor sig om formationerne i det bølgede landskab. Du har mulighed for at hoppe af ved Bunyola, hvor du kan besøge Mallorcas eget urtelikørs destilleri og få en souvenir med derfra, hvis det frister.

[iframely]https://www.awin1.com/cread.php?awinmid=8816&awinaffid=360379&clickref=&p=https%3A%2F%2Fwww.tripadvisor.dk%2FAttraction_Review-g319794-d191049-Reviews-Ferrocarril_de_Soller-Soller_Majorca_Balearic_Islands.html[/iframely]

Sóller – Port de Sóller sporvognen

Mellem Sóller og Puerto d’Sóller, kører den lille sporvogn af samme firma der driver ruten mellem Palma og Sóller.

Den lille sporvogn går under navnet “The Orange Express”. Navnet kommer af området omkring Sóller, der er særlig kendt for sine mange og store citrusplantager.

Turen med sporvognen tager godt og vel et kvarter, hvor du kører blandt de mange plantager, som også indbefatter olivenplantager og mandeltræer. Kører du mod Puerto d’Sóller, venter der dig et idyllisk og smukt syn, når du kører langs den smukke strandpromenade med bugten og Middelhavet lige udenfor.

[iframely]https://www.awin1.com/cread.php?awinmid=8816&awinaffid=360379&clickref=&p=https%3A%2F%2Fwww.tripadvisor.dk%2FAttraction_Review-g3607602-d4754569-Reviews-Tranvia_de_Soller_Mallorca-Port_de_Soller_Soller_Majorca_Balearic_Islands.html[/iframely]

Palma – Inca-forbindelsen

Palma togstation er beliggende ved Placa d’Espanya. Hurtige tog kører til Inca dagligt og tager kun 35 minutter. Første tog starter kl. 6:00 og stopper undervejs ved Marratxi, Santa Maria de Cami, Consell, Binissalem, Alaro, Lloseta, Manacor og Sa Pobla. Billetpriserne er subsidieret af regeringen, hvorfor det er en effektiv og billig måde at komme rundt på.

Togturen tager dig gennem et væld af smukke landskaber, med Serra de tramuntana bjergkæden som baggrundsbillede. Togene kører en gang i timen, så du kan hoppe af ved en af stationerne og udforske området eller byerne.

Alle rettigheder forbeholdes ©2023 Mallorca Oplevelser - Danmarks største guide til Mallorca

Log in with your credentials

Forgot your details?