Søg
Close this search box.

Nattportieren af Susanne Bier, er delvist optaget på vores underskønne ø, Mallorca.

Mallorcas naturlig skønhed, charme og eksklusivitet, har været et oplagt i valg til flere scener i Natportieren, for Susanne Bier. Særligt restauranten Cas Patro March, beliggende på klippeskrænterne, i den azurblå Cala Deià, gjorde stort ndtryk på Bier.

Ejendommen, hvor Richard Roper bor, er ikke til udlejning, da der er tale om en privat ejendom, ejet af en britisk bankmand. Ejendommen er beliggende i smukke Pollença, med udsigt over bugten.

Romantisk ophold Deià Mallorca

Restauranten fra Natportierens kidnappingscene, er den autentiske Cas Patro March-fiskerestaurant for foden af Cala Deiàs stedsegrønne klipper, med udsigt over den idylliske bugt.

Book dit bord på restauranten, via links nedenfor.

Bo som rigmand/kvinde i Deià

Richard Bransons tidligere palads i Deià, La Recidencia. La Residencia tilbyder desuden anerkendt restaurant, La Olive.

Book ophold her


Costa d’Or ligger i den lukkede lille landsby, Llucalcari, på klipperne ud for Deià. Det er udelukkende hotellets gæster (kun voksne), samt landsbyens ca. 40 indbyggere, der har indkørselsret. Bugten i bunden af Llucalcari siges at have lindrende og healende effekt på kroppen.

Book ophold her


Es Molí, hører til blandt de ældste byggerier i området Valldemossa/Deià.

Se hotel og priser her


Villa Miramar, er et oplagt bud på at bo som rigmand/kvinde. Forestil dig morgenmad på terrassen med denne udsigt, eller solnedgangen over Middelhavet.

Book Villa Miramar her

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *