Udvalgte hoteller særligt for børnefamilier på Mallorca

Mallorca er Europas bedste sommerferie-destination for børnefamilier, uden tvivl!

Med mere end 40 sommerdestinationer, er børnefamilien sikret sol, strand, aktiviteter og uforglemmelige ferieminder.

Port d'Alcúdia

Alcúdia er det sikre valg for en børnefamilie, uaset alder og størrelse. Port d’Alcúdia har ALT du kan forvente og forlange af den perfekte sommerferie-destination for børnefamilien.

Alcúdia og Port d’Alcúdia dansk rejseguide og børnevenlige hoteller

Playa de Muro

Playa de Muro, som ligger i forlængelse af Port d’Alcúdia, byder på store hoteller, gearet til hele familien, direkte ud til den fantastiske sandstrand med lavt vand så langt øjet rækker.

Playa de Muro

Santa Ponca

Santa Ponca er et godt all-round område, hvor både far, mor og børn, kan have det sjovt og slappe af. Her er mange aktivitetstilbud, en fin strand og bredt udvalg af restauranter.

Sa Coma

Sa Coma på Mallorcas østkyst, er et nærmest specialbygget område, kun til formålet at give børnefamilier de perfekte rammer for sommerferien.

Cala Bona

Cala Bona er af mange kendt som et sikkert valg for særligt småbørnsfamilier. Området er bygget omkring en gammel fiskerihavn, hvor vandet er helt roligt og lavt. Her er mange gode restauranter langs havnfronten at vælge mellem.

Cala Ratjada

Cala Ratjada, er blandt de nye børpn i klassen, ikke desto mindre et fantastisk sted for børn og familier til sommerferien. Dejlige strande, lavt vand, lækre restauranter langs promenaden og mange aktivitetstilbud.

Cala Millor

Cala Millor er østkystens største sommerferie-destination sammen med Cala d’Or. Cala Millor byder på en fantastisk strand, nye hoteller med børnevenlige faciliteter og masser by- og restaurantliv.

Palma Nova

Palma Nova er kendt som et alsidigt område, med 3 lækre sandstrande hvor vandet er lavt og klart. Palma Nova har et meget bredt udvalg af restauranter og aktivitetstilbud, både i dagstimerne og aftentimerne.

Ca'n Picafort

Ca’n Picafort ligger i Alcúdiabugten, i forlængelse af Playa de Muro. Ca’n Picafort er bygget omkring en tidligere fiskerihavn, og her er masser restauranter med lækre fisk- og skalddyrsretter.

Cales de Mallorca

Cales de Mallorca er et forholdsvist nybygget område på Mallorcas østkyst, fyldt med børnevenlige faciliteter og aktiviteter.

Alle rettigheder forbeholdes ©2023 Mallorca Oplevelser - Danmarks største guide til Mallorca

Log in with your credentials

Forgot your details?