Søg
Close this search box.

Det populære spil til mobiltelefonen, Pokémon GO, hitter som aldrig før i disse dage. 

Selv i den hedeste varme, her på Mallorca, har det populære spil fået folk op af solvognene og på gaden i Palma de Mallorca, hvor 500 mennesker i går samledes for at finde de kære Pokémon figurer. 

Selvom hovedet langt det meste af tiden var dybt fokuseret i skærmen efter Pokémons, var stemningen i Palma alligevel helt i top, og det gav en fantastisk atmosfære, her nær katedralen. 

Nogle mener det er noget værre pjat, andre taler om en ny motionsform. Alt andet lige, så har Pokémon GO for alvor sat sig på folks læber, gennem den seneste tid.

Det nuttede små pokémons, der startede og henrykte som tegneseriefigurer tilbage i 90’erne, har fået deres anden ungdom i det nye Pokémon GO spil. Spillet går i alt sin enkelthed ud på, at insamle pokémons, som dukker op på særmen, på forskellige steder på gader og stræder. Mobiltelefonens indbyggede gps, registrerer når du bevæger dig hen til pokémon figuren for at samle den op, hvorefter du modtager dine points.

Foruden de nuttede små pokémon dyr, skal du samle mad, medicin samt andre nødvendigheder, for at dine pokémons holdes i live.

Æg er kilden til motion

Pokémon æg har en særlig høj værdi i spillet, da de skal udruges, og bringer en helt ny lille pokémon til live. Æggene giver mange point, men udrugningsprocessen kræver, at du bevæger dig på kortet. Nogle æg kan udruges ved at gå et par kilometer, andre kræver 10 kilometer, det hele kommer an på hvilken type pokémon og dennes kræfter – jo flere kræfter, des mere værdi.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *