Søg
Close this search box.

lej en finca på mallorca og oplev øen på en helt anden måde hvor du bliver en del af lokalsamfundet og naturenEn finca er i virkeligheden det spanske udtryk for en ejendom, selvom det i turismens øje henviser mere til en landejendom eller herregård.

Ved at leje en finca i stedet for at tage på hotel, får du en helt anden oplevelse af Mallorca. En oplevelse af, at være ét med den skønne natur, væk fra charterturismens hektiske miljø og nyde det mallorcinske rolige landliv i fulde drag.

Vælger du at leje en finca, skal du være opmærksom på, at det er en god idé samtidig at leje bil, da de fleste fincaer netop er placeret et godt stykke fra byernes centrum. Leje af en finca er ideelt for dig, der vil være uafhængig på din ferie. Vil du opleve Mallorca på egen hånd og mærke de små lokalsamfund og restauranter, er leje af en finca perfekt for dig og din familie.

 

Nogle fincaer på Mallorca fungerer som en slags pension, hvor der er personale til at lave mad, servere og servicere dig, mens andre reelt er villaer til leje og du skal selv klare dig. Det er helt op til dig, hvad du finder mest attraktivt på din ferie.

Mange af fincaerne på øen, er flotte autentiske stenhuse, der ligger i naturskønne landlige omgivelser.  Ikke alle er gamle nedlagte gårde og landhuse, men nybyggede luksus ejendomme, der er designet med en stil fra de oprindelige huse. Langt de fleste fincaer til leje har egen pool og rigtig gode faciliteter, der sagtens kan hamle op med hotellernes.

Mange af de ældre fincas i dag, fungerer som husmandssted for vingårde rundt om på Mallorca. Er du interesseret i vin, kan du komme på besøg på nogle af disse vingårde og få en idé om hvordan livet på landet er, på Mallorca. Kig under “Vinexpressen” i øverste menu.

 

 

 

 

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *