HidroPark Alcúdia

Vandlandet Hidropark, ligger i udkanten af den populære feriedestination Port d’Alcúdia, på Mallorcas nordlige kappe.

Hidropark et alsidigt og familievenligt vandland, med gode faciliteter, mange aktivitetstilbud og plads til sjov for alle aldre.

vandlandet hidropark i alcudia på mallorca
Om

Hidropark Alcúdia har 5-6 forskellige vandrutsjebaner af forskellig karakter. Her er den super hurtige og nervepirrende Kamikaze, den lette og lidt roligere Soft Track, Line&Line der slynger dig rundt i svingene eller hvad med en tur gennem den super hurtige spiral-tunnel?

I Hidropark finder du også et mere end 1000 m2 bølgebassin, der laver bølger på over 2 meter.

Hidropark byder også på andre aktiviteter end blot vandland. Her kan du gå på vandet i de kæmpe luftbolde, hoppe på super-trampolinerne eller spille minigolf på den store 54-hullers bane i parken.

For de mindste har Hidropark vandland et helt specielt mini-vandland med sjove figurer og små rutsjebaner.

Hidropark Alcúdia vandland er et kæmpe hit hos børnene, som er garanteret nogle sjove og mindeværdige timer.

Hidropark Alcúdia vandland

Carrer Reimes S/N
07400 Port de Alcúdia
Tlf.+34 971 891 672

Hvor

Alcúdia

Alcúdia er vel sagtens det mest populære rejsemål på Mallorca, især blandt danskerne. Alcúdia er særligt kendt og elsket for sine lækre strande og kæmpe udvalg af hoteller der ligge flot med direkte adgang til de hvide sandstrande. Alcúdia er et spændende sted at gå på opdagelse, her er et væld af seværdigheder og en intim og samtidig vibrerende atmosfære i den gamle bydel. Besøg f.eks. den tidligere romerske hovedstad, Pollentia, middelalderkapellet Santa Anna, det monografiske museum og oplev de gamle bymure der gjorde Alcúdia til en fæstning i gamle tider. Hver tirsdag og søndag løber et af Mallorcas største og mest populære turistmarkeder af stablen i den gamle bydel, hvor du kan nyde en summen af tusindvis af handlende, smage lokale delikatesser og handle dig til gode priser på kvalitetsvarer.¨

Alcúdia hotel, seværdigheder, aktiviteter og marked

Flere seværdigheder omkring Alcúdia

Opdag Raiguer-regionen på Mallorca

Raiguer er en region der løber fra Santa Maria del Cami i syd til Alcúdia og Aucanada-odden i nord. Raiguer byder på nogle af de mest nuancerede landskaber på øen, da den har bjerge omkring Alaró, Binibona, Lloseta og Caimari, kyster ved Alcúdia og Aucanada og endelig idylleriske rurale landområder omkring Santa Maria del Cami, sa Pobla, Moscari, Biniamar og Consell. Der er masser at opleve i Raiguer, masser af aktiviteter der kan nydes og en god blanding af både autenticitet og turisme.

Flere

Flere vandland på Mallorca

0 Comments

Leave a reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Alle rettigheder forbeholdes ©2023 Mallorca Oplevelser - Danmarks største guide til Mallorca

Log in with your credentials

Forgot your details?