PALMA AQUARIUM

koeb billetter til palma aquarium online spar penge

Palma Aquarium, er verdenskendt for sin enorme hajtank, som du i øvrigt kan komme ned og dykke i sammen med hajerne.

Palma Aquarium er en kæmpe oplevelse for alle aldre, bygget til at imponere – og det gør det!

Palma Aquarium, en oplevelse for hele familien

 

Palam Aquarium er beliggende godt 10 minutters kørsel fra Palmas centrum, nær det populære feriested Ca’n Pastilla.

Arkitekterne bag Palma Aquarium, har genskabt en tro kopi af den maritime flora og de økosystemer, der kendetegner størstedelen af verdens tropiske have og oceaner.

Foruden de mange fascinerende akvarier, vil du finde en enorm jungle på tagetagen. Junglen er den største tagterrasse i Spanien og det særligt konstruerede mikroklima, sikrer optimal vækst af vegetationen – meget imponerende og interessant.

Mest spændende af alt, er dog den enorme hajtank. Hajtanken er 33 meter lang, 25 meter bred og 8,5 meter dyb, kendt som ‘The Big Blue’, den dybeste hajtank i Europa og rummer imponerende 3,5 millioner liter saltvand.

Blandt de mere end 200 dyrearter i Palma Aquarium, bor her 4 forskellige hajarter – Sorttippet Revhaj, Glathaj, Sandtigerhaj og Sandbankehaj.

Er du i besiddelse af en PADI-dykkerlicens, kan du endda komme ned og svømme med hajerne – gå ikke glip af denne unikke oplevelse i Palma Aquarium.

Før du kommer til den store hajtank, passerer du en række tanke, der repræsenterer det mest fascinerende fra Middelhavet, Det Indiske Ocean samt fra de sydamerikanske farvande.

Barn eller voksen, hajinteresseret eller ej, så er et besøg i Palma Aquarium et must.

Information:

Palma Aquarium
Manuela de los Herreros 21
07610, Palma de Mallorca, Spain
Tlf. +34 902 702 902

Åbningstiderne er fra 9:30 – 18:30 (sidste indgang er dog kl. 17:00)

Find vej til Palma Aquarium

Palma

Palma er Mallorcas og Balearenes hovedstad. Byen blev grundlagt af romerne omkring 123 f.kr., men først hovedstad efter den mauriske erobring af øen omkring 903, hvor den fik navnet Madina Mayurqua. Palma byder på et væld af spændende seværdigheder, der alle repræsenterer en del af byens mageårige kulturarv og farverige historie, bla. den utrolige katedral, Almudaina-paladset, Bellver-slottet og Sant Francesc klostret. Palma har et livligt shopping og restaurationsliv, der er altid tusinder af mennesker på gaden og stemningen ebber af hektisk storby-charme. Palma er en af Europas førende turistdestinationer, byen egner sig til både endagsture, weekendophold og heler uger, du løber ikke tør for ting at lave eller se.

Palma guide
©2021 Mallorca Oplevelser | Rejse til Mallorca, hotel på Mallorca, guides til destinationer, inspiration til seværdigheder, aktiviteter, markeder sport og oplevelser

Vis
Skjul

Log in with your credentials

Forgot your details?