Søg
Close this search box.

Talaia de Albercutx

Gammelt udkigstårn Talaia d'Albercutx, i bjergene over kysten ved Pollenca på øen Mallorca.

Talaia d’Albercutx Indtag udsigten over Pollenca, Port de Pollenca og Cap de Formentor Talaia de Albercutx – også kendt som Atalaya de Aubercuix – er et tidligere vagt- og udkigstårn bygget på klippetoppene over Cap de Formentor, nord for Pollença, 380 meter over havets overflade. Talaia de Albercutx blev opført i 1629, som et led […]

Sa Bassa Blanca

Udstilling af samtidskunst på kunstmuseet Sa Bassa Blanca, i Port d'Alcúdia, Mallorca.

Sa Bassa Blanca er et kunstmuseum for hele familien beliggende nord for Alcúdia, en stor oplevelse.

Museo Monografico

Museo Monografico Besøg det etnologiske museum i Alcúdia og kom tæt på romertidens mytiske tilværelse Museo Monografico de Pollentia Ciudad, viser dig gennem tegninger, rekonstruktioner og arkæologiske fund, hvordan livet 123 år f.Kr. tog sig ud i den første romerske by på Mallorca, Pollentia. Pollentia blev blev grundlagt af Caecilius Metellus, da han med sine […]

Ermita de Victòria

Den gamle Ermita de la Victoria eremitage i bjergene på halvøen Aucanada på Mallorca.

Den gamle Ermita de la Victoria eremitage nyder en priviligeret beliuggenhed i bjergene på Aucanada-halvøen, med smuk udsigt over Pollenca-bugten. Ermita de la Victoria er altid et besøg værd for en smuk udsigt og et godt måltid.

Sa Talaia

Sa Talaia udsigtspunkt på halvøen Aucanada, nær Alcudia på Mallorca.

Sa Talaia de la Victoria Sa Talaia – også kendt som Sa Talaia de La Victòria – er navnet på både klippebjerget samt et tidligere vagttårn der vogtede over bugterne udfor Alcúdia og Pollença. Sa Talaia er placeret mellem de to bugter, i en højde af 446 meter over havets overflade og giver dermed et […]

Santa Anna oratoriet

Kapellet Santa Anna fra Middelalderen, i Alcudia på Mallorca.

Santa Anna oratoriet er et af Mallorcas ældste og bedst bevarede kapeller, der kan dateres helt tilbage til 1200-tallet.

Església de Sant Jaume

Sant Jaume kirken i Alcudias gamle by på Mallorca.

Església de Sant Jaume er Alcúdias flotte gotiske kirke, som er bygget ind i byens middelalderbymure, i den gamle by.Kirken er en flot syn, både indefra og udefra.

Pollentia – romerske ruiner

Ruinerne af den romerske by Pollentia, i Alcudia på Mallorca.

Gå på opdagelse i ruinerne af den romerske by Pollentia, lige i udkanten af Alcúdia. I Pollentia vil du lære om romernes liv på Mallorca.

Alcúdias middelalder bymure og byporte

Middelalder bymure og vagttårne i Alcudia, Mallorca.

Alcúdias gamle bymure stammer helt tilbage fra år 1300, da byen havde vokset sig til en vigtig havneby. Bevæg dig rundt på gangbroerne og nyd synene og historierne fra Middelalderens Mallorca.